Orientare in alergare: CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare a participat la noi competitii. Vezi rezultatele

PNL

In perioada 7-9 iulie 2017 in imprejurimile localitatii Sannicolau de Munte (jud. Bihor) s-a desfasurat o noua editie a Festivalului de Orientare, competitie ce atrage an de an multi iubitori ai orientarii in alergare. In acest an circa 150 de participanti din Romania si Ungaria au tinut sa ia parte la acest inedit concurs. Festivalul a constat in trei etape de competitie dotate cu Cupa Madaras, Cupa Varadinum si Cupa Prieteniei. La start s-au aliniat si tinerii componenti ai echipei CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare, cu totii dorind sa se bucure in primul rand de acest festival dedicat lumii orientarii dar in acelasi timp, datorita ineditului regulament de competitie, sa isi masoare fortele cu oponenti din alte categorii.

Prima zi de concurs a fost dedicata Cupei Madaras, care a constat intr-un traseu de orientare de noapte. Acest tip de concurs este cel mai greu din intreg calendarul competitional, deoarece concurentii trebuie sa parcurga traseele pe timp de noapte, avand asupra lor doar o lanterna. Organizatorii au pregatit patru tipuri de trasee, A, B, C si D, in functie de dificultate (A fiind cel mai tehnic). Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-au clasat pe podium prin:

Traseul A: Sebestyen Istvan locul 2 si Biro Alexandru locul 3;

Traseul B: Catana Alexandru locul 1 si Iacob Adrian locul 2;

Traseul D: Manu Andreea locul 1, Hreniuc David locul 2 si Ciocian Rebeca locul 3.

Cupa Varadinum de a doua zi a constat intr-un traseu de medie distanta, competitorii fiind impartiti in clasicele categorii de varsta si sex specifice orientarii. In ciuda unei calduri sufocante si a umezelii foarte mari, sportivii baimareni nu au renuntat la lupta si au obtinut alte clasari pe podium.

Locuri 1: Strambu Luca la M14, Catana Alexandru la M16, Roman Alexandra la F14;

Locuri 2: Kotai Alexandro la M12, Biro Alexandru la M18, Sebestyen Istvan la M21, Sabou Tania la F12,   Pop Lucia la F45;

Locuri 3: Iacob Adrian la M16.

In ultima zi de intreceri a avut loc spectaculoasa proba de stafeta 2×2 dotata cu Cupa Prieteniei. Aici concurentii formau echipe de cate 2 sportivi, fiecare parcurgand succesiv cate 2 trasee, primul concurand pe schimburile 1 si 3, celalalt pe 2 si 4. S-a putut concura din nou in cele patru categorii de concurs iar rezultatele obtinute de componentii echipei baimarene au fost din nou foarte bune. Pe podiumul de premiere au urcat:

Traseul A: Biro Alexandru cu Sebestyen Istvan locul 2;

Traseul B: Vadean Catalin cu Iacob Adrian locul 3;

Traseul D: Hreniuc David cu Manu Andreea locul 1 si Ciocian Rebeca cu Sabou Tania locul 2.

In continuare componentii clubului CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare vor continua pregatirile pentru a se alinia la sfarsitul saptamanii viitoare la startul Cupei Romaniei, competitie ce va avea loc la Cluj Napoca.

CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1