Orientare: Noi medalii pentru CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

PNL

Duminica, 4 august 2019, la Miercurea Ciuc s-a desfasurat traditionala competitie de cros pe sosea Supermaratonul Secuiesc, concurs ce a ajuns in acest an la editia cu numarul 18 si care coincide ca in fiecare an cu sarbatoarea orasului.

Intrecerea consta in alergarea distantei de 42 de kilometri dintre localitatile Miercurea Ciuc si Tusnad (si retur), individual sau in echipe de cate 4 sportivi (fiecare parcurgand succesiv cate un sfert din distanta). La start se prezinta an de an foarte multi competitori, atrasi in primul rand de premiile in bani puse la bataie cu generozitate de autoritatile locale si de sponsorii competitiei, dar si de o intrecere foarte frumoasa si bine organizata. In acest an nu mai putin de 168 de sportivi au tinut sa ia startul in aceasta competitie.

Un mic impediment in desfasurarea in bune conditii din acest an a acestei competitii a fost vantul, care a batut cu putere mai ales pentru sportivii care au alergat pe schimburile 3 si 4.

Orientaristii baimareni de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare sunt obisnuiti sa performeze in orice conditii climaterice, asa ca s-au prezentat cu mult curaj la startul competitiei cu 3 stafete, toti componentii fiind foarte tineri, intre 15 si 20 de ani, mai putin antrenorul clubului, care a facut si el parte dintr-o stafeta.

In aceste conditii rezultatele obtinute de ei au fost foarte bune, urcand pe podiumul de premiere cu doua stafete, a treia clasandu-se in imediata apropiere a podiumului.

Rezultatele obtinute sunt:

Clasament general:

Masculin: Locul I: Stafeta compusa din Biro Alexandru, Vadean Catalin, Sebestyen Istvan si Catana Alexandru

Locul IV: Mate Sergiu, Peles Vlad, Hreniuc David, al patrulea component al stafetei fiind Gorgan Claudiu de la CSM Bacau.

Feminin: Locul VI: Creciun Alexandra, Roman Alexandra, Peles Stefania si Vardai Antonia. Aceasta stafeta s-a clasat si pe locul I in cadrul categoriei Feminin sub 18 ani.

Rezultatele obtinute sunt cu atat mai meritorii daca tinem cont de faptul ca, in cele doua zile de dinaintea competitiei, sportivii au luat startul in trei probe ale Campionatului National de Orientare cu Mountain Bike, unde componentii clubului baimarean au reusit alte clasari meritorii.

Urmatoarea competitie majora de Orientare in Alergare la care va participa CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare va fi Campionatul National in probele individuale si de stafeta de la Ploiesti, competitii ce se vor desfasura la inceputul lunii septembrie. Pana atunci, noua componenti a clubului sportiv vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de Sud Est , intrecere ce se va desfasura in perioada 21-25 august la Chisinau, in Republica Moldova.

CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1