Orientare: Noi medalii pentru CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

In perioada 10-12 mai in Oradea au avut loc doua importante competitii din calendarul Federatiei Romane de Orientare, respectiv a treia etapa din cadrul Campionatului National de Sprint Urban si Cupa Romaniei la Orientare in Alergare, competitii organizate sub egida Federatiei Romane de Orientare in parteneriat cu CS Ady Lyceum Oradea. Circa 300 de sportivi din Romania si Ungaria s-au prezentat la startul acestor competitii printre care s-au numarat si cei de la CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare.

Etapa a III-a din cadrul Campionatului National de Sprint Urban s-a desfasurat in cetatea Oradea si in imprejurimile ei. Organizatorii au pregatit traseee tehnice care au cam dat batai de cap multor concurenti. Primi zece clasati din fiecare categorie au primit puncte ce se contabilizeaza in clasamentul acestei probe. La aceasta etapa locuri fruntase si implicit puncte au obtinut:

Locul I: Sebestyen Istvan la M35, locul II: Catana Alexandru la M18, locul III: Creciun Alexandra la F18, locuri 4: Peles Vlad la M18 si Roman Alexandra la F18, locul 5: Iacob Adrian la M18, locuri 6: Strambu Luca la M18 si Sabou Tania la F14

Cupa Romaniei s-a decernat in urma cumularii rezultatelor din cele 2 etape de padure, o etapa de lunga si una de medie distanta. Rezultatele obtinute de sportivii baimareni sunt:

Locuri I: Alexandra Roman la F16, Vadean Catalin la M16, Catana Alexandru la M18, Sebestyen Istvan la M45
Locuri II: Man Antonia la F12, Biro Alexandru la M20, Pop Lucia la F50.
Loc III: Peles Vlad la M18

Pentru sportivii de la CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare urmeaza o deplasare foarte importanta la Victoria, acolo unde se vor desfasura ultimele 2 etape de calificare pt accederea in lotul national. Noua sportivi pastreaza sanse reale de a obtine aceasta calificare. Le uram mult success!

CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1