Orientare pe schiuri: Rezultatele obtinute de la CSS Baia Sprie la Cupa Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 17-18 februarie la Izvoare s-a desfasurat a doua editie a Cupei Romaniei la orientare pe schiuri, Trofeul Maramures ed. 47 si Cupa Spria Nord, competitii organizate de Federatia Româna de Orientare in colaborare cu C.S. Spria Baia Sprie si C.S. Nord Baia Mare

La aceasta competitie au participat sportivi de la cluburi de profil din tara, sportivii au beneficiat de conditii foarte bune de concurs, atat stratul de zapada suficient de mare, urmele bine batute, trasee bine concepute de organizatori.

Prima etapa de concurs a contat ca prima editie a Cupei Spria Nord, de la CSS Baia Sprie pe locul I s-au clasat Sorici Mara la categ. F 12 ani si Laza Ileana – F 45, iar Major Gabriel a obtinut locu III la M 14.

Trofeul Maramures s-a desfasurat in cea de a doua zi de concurs, etapa in cadrul careia s-au clasat pe locul I Uveghes Denisa la F 14 si Laza Ileana la F 45, pe locul II s-au clasat Petrus Mihaela – F 12 si Major Gabriel – M 14, iar pe locul III s-a clasat Pop Lucian  – M 12.

Cupa Romaniei – rezultatele la aceasta competitie obtinandu-se prin cumularea timpilor realizati de sportivi in cele doua zile de concurs pe traseele corespunzatoare fiecarei categorii de varsta.

       Locul I: Laza Ileana F 45,

       Locul II : Uveghes Denisa F 14, Petrus Mihaela F 12

S-au mai clasat in apropierea podiumului: Major Gabriel locul 4 – M 14 a pierdut la 4 secunde locul 3, Bauer Richard locul 5 – M 14, Nechita Raul locul 6 – M 14 si Waldhutter Maya locul 6 – F 14.

Cu aceste competitii s-a incheiat sezonul de iarna pentru sportivii orientaristi, urmatoarea competitie la care vor participa acestia desfasurandu-se in luna martie.

Informatii furnizate de C.S.S. Baia Sprie

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2