Orientare: Stiinta Electro Sistem Baia Mare, pe podium, la Cupa Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un adevarat regal de orientare in alergare a avut loc in perioada 20-23 iulie 2017 la Cluj Napoca, unde timp de 4 zile circa 400 de concurenti din 21 de tari au participat la Cupa Romaniei si Transylvania Open, competitii organizate sub egida Federatiei Romane de Orientare, in parteneriat cu clubul sportiv Transilva Cluj Napoca. Pentru acest eveniment organizatorii nu au precupetit niciun efort si s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, oferind curse de foarte buna calitate, cu trasee alergabile, dar si tehnice in acelasi timp. Un mic impediment aparut pe parcursul celor 4 zile de competitie a fost caldura excesiva, insa nu a influentat prea mult desfasurarea competitiei.

Clubul sportiv Ştiinta Electro Sistem Baia Mare s-a deplasat la aceasta importanta competitie foarte increzator in fortele proprii, fiind constient de faptul ca in urma pregatirii intense din ultima perioada putea spera la multe podiumuri in cadrul celor doua competitii.
Cupa Romaniei a fost decernata celor ce au obtinut cele mai bune rezultate in urma cumularii zilelor 2 si 3 de competitie.

Intr-o companie selecta, cu concurenti de valoare prezenti la start, tinerii sportivi baimareni au reusit sa obtina in cadrul acestei competitii nu mai putin de 9 podiumuri, cucerind asfel trei medalii de aur, doua de argint si patru de bronz.

Rezultatele obtinute sunt:
Locuri I: Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M 12, Sebestyen Istvan la M40
Locuri II: Sabou Tania la F12, Catana Alexandru la M16
Locuri III: Ciocian Rebeca la F12, Creciun Alexandra la F14, Peles Vlad la M16, Biro Alexandru la M18

Transilvania Open a premiat rezultatele cumulate din toate cele 4 zile de concurs. Pentru a putea accede pe podiumul de premiere in aceasta competitie de anduranta sportivii aveau nevoie de evolutii constant bune pe parcursul tuturor etapelor de concurs, fara a face prea multe greseli pe traseu.

In aceste conditii, sapte sportivi de la CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare au reusit sa urce pe podiumul de premiere, prin:
Locuri I: Roman Alexandra la F14, Sebestyen Istvan la M40
Locuri II: Sabou Tania la F12, Kotai Alexandro la M12, Catana Alexandru la M16
Locuri III: Ciocian Rebeca la F12, Peles Vlad la M16

In perioada urmatoare, CS Electro Sistem Baia Mare va intra intr-un cantonament de pregatire la Ocna Şugatag, cantonament ce are menirea de a pregati sportivii pentru urmatoarele competitii importante ce vor urma, respectiv Campionatele Nationale Individuale de la Victoria si Campionatul European de Sud Est din Muntenegru, evenimente ce vor avea loc la sfarsitul lunii august.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *