Orientare: Vezi rezultatele obtinute CS Electro Sistem Baia Mare la Cupa Romaniei si la Campionatului National de Parc-Oras

home camp2
home camp2
home camp2

orientare cs electroIn perioada 10-12 iunie, sub egida Federatiei Romane de Orientare, la Vatra Dornei s-au desfasurat doua importante competitii: Cupa Romaniei si a doua etapa din cadrul Campionatului National de Parc-Oras. Circa 250 de concurenti de la mai multe cluburi din tara, dar si din Republica Moldova au fost prezenti la startul acestor intreceri.

Cupa Romaniei a constat in cumularea rezultatelor a doua etape de concurs, etape ce s-au desfasurat pe niste zone foarte dificile, cu multe obstacole naturale “aruncate”in calea concurentilor. Deoarece si conditiile meteo au  fost destul de vitrege, alergabilitatea a devenit astfel foarte dificila, in unele categorii de varsta existand mai multe abandonuri.

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au dat dovada insa de o buna pregatire fizica, descurcandu-se foarte bine pe aceste terenuri foarte dificile. Rezultatele de top obtinute in cadrul Cupei Romaniei au fost:

Locuri I: Manu Andreea la F12, Pop Lucia la F45, Hreniuc Andrei la M14

Locuri II: Mate Sergiu la M20, Biro Alexandru la M18

Locuri III: Hreniuc David la M12

Etapa a II-a (din cele 6) din cadrul Campionatului National de Parc Oras s-a desfasurat pe strazile si parcul din Vatra Dornei, unde sportivii de la Stiinta Electro Sistem au obtinut alte podiumuri si implicit puncte pretioase in tentativa lor de a cuceri medaliile puse in joc la acest Campionat National. Rezultate foarte bune au obtinut:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Catana Alexandru la M14

Locuri II: Culcean Roxana la F18, Hreniuc Andrei la M14

Locuri III: Ionut Crisan la M18

Organizatorul local a tinut sa premieze si performantele sportivilor din fiecare etapa de concurs din cele trei zile, invingatorii din fiecare etapa fiind premiati cu Cupa Dornelor, Trofeul Poiana Stampei si Cupa Memorial Apli Gheorghe. In aceste competitii au urcat pe podiumul de premiere:

Manu Andreea la F12, Roman Alexandra la F14, Teca Alina la F16, Culcean Roxana la F18, Pop Lucia la F45, Hreniuc David si Pop Serban Mario la M12, Hreniuc Andrei, Catana Alexandru si Vadean Catalin la M14, Crisan Ionut la M16, Biro Alexandru la M18, Mate Sergiu la M20, Biro Laurentiu la Open

In urma acestor intreceri, doi sportivi de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare – Alexandru Biro si Ionut Crisan – vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de Orientare in Alergare pentru Juniori. Competitia va avea loc la sfarsitul lunii iunie si se va desfasura in Polonia. Le uram mult succes!

CS  STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *