OSCAR 2017: Gala a inregistrat cel mai scazut numar de telespectatori din 2008

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ceremonia de decernare a premiilor Academiei americane de film din acest an, deja afectata de scandalul privind desemnarea eronata a unei alte pelicule la categoria cel mai bun film in locul adevaratei castigatoare, a primit o noua lovitura odata cu anuntarea faptului ca gala a inregistrat cel mai scazut numar de telespectatori din ultimii aproape 10 ani, relateaza DPA, informeaza AGERPRES.

Gala anuala a Oscarurilor de duminica seara, gazduita de actorul de comedie Jimmy Kimmel, a fost urmarita de 32,9 milioane de telespectatori, potrivit Hollywood Reporter, care citeaza datele publicate de postul de televiziune ABC. Din 2000, doar ceremonia din 2008 a avut un numar mai mai mic de telespectatori, atunci cand gazda spectacolului a fost comicul Jon Stewart.

Ceremonia din 2017 s-a sfarsit cu una dintre cele mai mari gafe din istoria premiilor, atunci cand actorii Warren Beatty si Faye Dunaway au desemnat initial in mod fals “La La Land” drept filmul anului, in locul adevaratului castigator, “Moonlight”.

Reprezentantii PricewaterhouseCoopers, firma de consultanta si audit responsabila pentru numararea buletinelor de vot castigatoare la Premiile Academiei, au afirmat ca “regreta profund” eroarea, explicand intr-un declaratie postata pe Twitter ca “prezentatorii au primit din greseala plicul categoriei gresite, iar cand acest lucru a fost descoperit, a fost corectat”.

Nu a fost insa singura gafa a galei: in cadrul unui montaj In Memoriam, care omagia personalitatile din industria cinematografica care au murit anul precedent, o fotografie a producatoarei australiene Jan Chapman, aflata in viata, a fost folosita in locul celei a designerului de costume Janet Patterson, care a murit intr-adevar anul trecut.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *