Ovidiu Nemes: ”Am votat pentru viitorul copiilor mei”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, co-presedinte al Aliantei Crestin Liberale Maramures a votat duminica, 2 noiembrie, la ora 10:15, la sectia de votare din cadrul Gradinitei nr. 9 din municipiul Sighetu Marmatiei, impreuna cu familia sa. Ovidiu Nemes a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru viitorul copiilor sai si pentru o Romanie normala.

„Am votat astazi pentru viitorul copiilor mei. Ii indemn pe toti sighetenii, pe toti maramuresenii sa faca la fel pentru ca noi, ca si parinti, tot ceea ce facem in viata li se adreseaza si incercam sa le construim lor un viitor mai bun. Asa se intampla si astazi cand e un moment de rascruce in istoria Romaniei, cand incercam sa dam un presedinte care sa aiba respect pentru romani, care sa faca lucruri bune intr-o Romanie normala si intr-o Romanie a lucrului bine facut. Cu gandul la sighetenii mei, am votat pentru o aplecare a administratiei centrale inspre municipiul Sighetu Marmatiei, spre investitiile de care noi avem nevoie in Sighetu Marmatiei si eu sper ca de la viitorul presedinte si de la viitoarea guvernare sa avem parte de investitii cum nu am avut pana acum”, a declarat presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmatiei.

Co-presedintele ACL Maramures, Mircea Man, a votat in aceasta dimineata la Sectia de votare nr. 76 din cadrul Gradinitei cu Program Prelungit „Otilia Cazimir” din municipiul Baia Mare. Liderul PDL a fost insotit de Traian Igas, fost ministru al Administratiei si Internelor, care si-a exercitat dreptul de vot la aceeasi sectie.

„Cred ca avem nevoie de un presedinte care sa ne duca inspre Uniunea Europeana, inspre America, si nu inspre China, si nu inspre Rusia. Cred ca maramuresenii sunt oameni liberi de multa vreme, care se gandesc ca trebuie sa avem un presedinte mai presus de partid, un presedinte care sa se ocupe de romani”, a declarat co-presedintele ACL Maramures, Mircea Man, la iesirea de la urne.

Biroul de presa ACL Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *