Ovidiu Nemes despre fuziunea cu PDL: "Mai trebuie discutate cateva aspecte"

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Statutul partidului rezultat din fuziunea dintre PNL si PDL este finalizat in proportie de 99,9%. Acesta va fi discutat in cadrul Biroului Politic National si a Delegatiei Permanente a PNL, urmand sa fie transmis in teritoriu pentru a fi dezbatut la nivel de filiale.

“Vor mai trebui discutate cateva aspecte care tin de nuantele politice ce vor fi agreate in cadrul sedintei comune a celor doua partide. In sedinta Delegatiei Permanente de marti va fi facuta o prezentare a proiectului de statut al noului partid rezultat in urma fuziunii, vor fi anuntate principiile si dispozitiile tranzitorii, iar statutul va fi comunicat tuturor membrilor, pentru a intra in dezbaterea interna”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In urma dezbaterilor pe statut din teritoriu, propunerile vor fi transmise catre centru unde vor fi supuse dezbaterii, in vederea definitivarii statutului partidului rezultat in urma fuziunii dintre PNL si PDL.

Unul dintre obiectivele majore ale fuziunii PNL-PDL il reprezinta castigarea alegerilor prezidentiale de catre un candidat care sa favorizeze instalarea unei guvernari de dreapta in Romania, tocmai pentru a putea fi puse in aplicare politicile care sa genereze dezvoltare economica.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene ovidiu, nu e rau dar mai lispseste exact ceea ce lipseste – ca sa zic asa – vreo 10-12% pentru a da de pamint cu ciuma rosie.adica pmp,fc,irl…..:)))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *