Ovidiu Nemes dupa demisia lui Ponta: “Suntem pregatiti sa preluam guvernarea oricand”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemes pnl mm

Dupa demisia premierului Victor Ponta, copresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta este pregatita sa preia guvernarea in orice moment.

Legat de decizia primului-ministru, Nemes sustine ca spera ca acest gest sa fie unul de onoare.

“Eu sper sa fi fost un gest de onoare ca urmare a iesirii in strada a zecilor de mii de tineri. Mai sper intr-un dram de onoare pe care premierul sa-l fi avut si sper sa nu fi fost o retragere a sprijinului politic generata de Dragnea, ca urmare a preluarii partidului.

E nevoie de o restartare si acum vom vedea in ce masura. E important ca solutia care se va gasi pentru constituirea unui nou guvern sa fie in concordanta cu ceea ce se cere si ceea cetatenii cer, respectiv o noua generatie, oameni noi, tineri si care sa inspire incredere in randul populatiei, in acelasi timp tehnocrati si eu mi-as dori sa fie in zona aceasta.

Noi, ca si partid, suntem pregatiti sa preluam guvernarea oricand. Avem solutii pe care nu le-am tinut ascunse, ci le-am oferit ca si alternativa in toata aceasta perioada, dar ramane de vazut care vor fi deciziile si negocierile”, a precizat Ovidiu Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Ionuț Horoba

  Normal, sunt pregatiti sa puna mana pe ciolan! Nu-i mai vrem pe acesti hoti, pe niciunul. Societatea romanesca trebuie sa scape o data pentru totdeauna de acesti politicieni toxici care nu reprezinta interesele oamenilor, ci pe cel al clanurilor.

  Reply
 2. Lulutz

  Așa e, dom președinte… Acolo i videanu, boagiu, Blaga, predoiu, UDREA, abia așteaptă sa aplice Nestle măsuri așa de constructive ca prafu se va alege. Parca i am văzut pe cei de mai sus in aceste zile???

  Reply
 3. STEKO

  Mai Ovidiule,mai!De ce nu-ti iei,,sculele”si te prezinti in mijlocul tinerilor?Asa…sa-ti faci o expunere de pareri,cum ca,daca peneleul la guvernare,de-astea.Nu va vrea tineretul mai Ovidiule,este satula de sleahta politica care se perinda pe scena politica romaneasca in ultimii 26 de ani.Si voi deja impartiti hoitul,va faceti calcule,faceti aliante si strategii..eu cred ca 10-12%va ajung.Sint altii mai tineri si necorupti,alte partide pe care sa le ,,incercam”…

  Reply
  1. nicu

   La cat de jos e si Sighetul din punct de vedere economic si ce speranta de viata e in zona ( la fel ca si in Baia Mare= ZERO ), sa nu mai vorbim de saracie si somaj, crezi ca are curaj ? Daca incompetentii din Baia Mare nu au facut un amarat de parc industrial, pe tine Ovidiule ce te-a impiedicat ? Competenta ?

   Reply
 4. Nicolae

  Intr-adevar, asa cum bine puncta primul comentator la acest articol, acest Nemes, ca si ceilalti oameni politici, de altfel, n-a inteles nimic. Oamenii vor alti oameni, nu mai vor politicieni, nu mai vor corupti. Alegeri anticipate in acest moment inseamna doar o rocada, nimic nou, nimic din ceea ce-si doresc cei care au iesit in strada. PNL-ul stie asta, de aceea marseaza pe acest subiect. Cu alegeri in 2016, mai exista o sansa ca societatea civila sa-si gaseasca lideri, intelectuali si specialisti pe domenii care sa-i reprezinte. Chiar si PNL-ul are timp sa inteleaga ca va trebui sa scoata oameni noi, nepatati. Cand va exploda cu adevarat neamul asta, politicienii vor deveni niste mistreti haituiti si nimic nu-i va scapa de furia populara.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *