Ovidiu Nemes, invitat la ceremonia de depunere a juramantului lui Klaus Iohannis

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu-nemes-si-klaus-iohannisCo-presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmasiei, este invitat duminica 21 decembrie, la ceremonia in care presedintele ales, Klaus Iohannis, va depune juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului, dar si la receptia de la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis va depune juramantul in plenul comun al Senatului si al Camerei Deputatilor duminica, la ora 12:00, iar la ora 13:00, presedintele Romaniei, Traian Basescu, ii va inmana oficial lui Klaus Iohannis mandatul de presedinte al Romaniei. Receptia oferita cu prilejul preluarii mandatului de presedinte va avea loc duminica, la ora 15:00, in Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, l-a invitat sa participe la evenimentele din 21 decembrie si pe co-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

„Invitatia transmisa de catre presedintele ales Klaus Iohannis la ceremonia festiva, care va marca transferul de putere intre cei doi presedinti, nu face decat sa ma onoreze. Consider ca este un gest de apreciere pentru filiala noastra si in numele organizatiei Partidului National Liberal Maramures, ii voi transmite presedintelui Klaus Iohannis ca il vom sprijini in toate demersurile sale si ca ii vom fi alaturi. Nu-i vom dezamagi pe cei care ne-au acordat votul de incredere si impreuna vom incepe sa construim Romania lucrului bine facut”, declara co-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In judet, Klaus Iohannis a obtinut in al doilea tur de scrutin 142.396 voturi, respectiv 60,27% in vreme ce Victor Ponta a obtinut 93.851 de voturi, respectiv 39,72%. In municipiul Baia Mare, Klaus Iohannis a obtinut 46.453 de voturi, respectiv 67,36%, iar Victor Ponta doar 22.501 voturi, respectiv 32,63% din numarul voturilor valabil exprimate. In municipiul Sighetu Marmatiei, administrat de primarul Ovidiu Nemes, co-presedinte PNL Maramures, Klaus Iohannis a obtinut 11.745 voturi, respectiv 62% din voturi, iar candidatul Aliantei PSD-UNPR- PC a obtinut 7.198 de voturi, respectiv 37,99% din voturi.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. cristi

    Grofu Nemes exulta, o sulfa bagacioasa si buna la oral a devenit sefa de partid. Omu se va duce la Parlament si Cotroceni sa faca o poza cu Iohannis , cu autograf bien sur, sa aiba ce arata la Tauti colegilor de celula. DNA nu doarme!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *