Ovidiu Nemes: „Klaus Iohannis este presedintele de care Romania are nevoie”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Alianta Crestin-Liberala Maramures face un apel catre toti maramuresenii sa vina la urne pe 2 noiembrie, pentru a schimba soarta tarii si pentru a vedea ce inseamna Romania lucrului bine facut.

Obiectivul candidatului ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, este ca Romania sa fie o tara sigura si ordonata, iar acest lucru sa fie resimtit de fiecare roman, prin garantarea sigurantei si protectiei acestuia si a bunurilor sale.

„Klaus Iohannis a demonstrat ca stie sa transforme locul. Sibiul este o dovada clara in acest sens. Klaus Iohannis este presedintele de care Romania are nevoie.

De doi ani asistam cu totii la promisiuni neonorate fata de maramureseni, din partea oamenilor politici de la centru. Maramuresenii nostri trebuie sa stie ca dreapta si guvernarea de dreapta este cea care le va aduce locuri de munca, o viata mai buna si linistea zilei de maine.

Cei care doresc un presedinte responsabil, care respecta si vrea sa impuna valorile occidentale, care sprijina intarirea statului de drept au in Klaus Iohannis candidatul cel mai potrivit. Ii invit pe maramureseni sa iasa duminica la vot. Romania are nevoie de o schimbare, iar cel care poate aduce tara pe drumul drept si sa o transforme intr-un stat de drept demn si prosper este candidatul ACL, Klaus Iohannis”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, co-presedinte ACL Maramures.

Biroul de presa ACL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts