Ovidiu Nemes: „Maramuresul e pregatit sa castige alegerile din 25 mai”

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 300 de membri PNL Maramures – parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeteni, presedinti de organizatii si simpatizanti – au participat sambata, 12 aprilie, in Cluj-Napoca, la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare.

„Am venit la Cluj pentru a da acestei tari o echipa de campioni la europarlamentare. Prin mine, maramuresenii prezenti la aceasta lansare vor sa va asigure ca Romania e pregatita, ca Maramuresul e pregatit sa castige alegerile din 25 mai, urmand ca impreuna sa ducem victoria pana la capat, sa-l avem pe Crin Antonescu presedinte”, a spus presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, la lansarea candidatilor de la Cluj-Napoca.

La evenimentul de sambata a fost prezent si presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, care a vorbit, printre altele, despre importanta alegerilor ce urmeaza.

“Alegerile care urmeaza sunt foarte importante, s-a spus de atatea ori, n-am s-o reiau, oricum in discursul politic ne vedem toti condamnati sa repetam de atatea ori lucruri, dar aceste alegeri nu sunt importante numai ca test, ca reorganizare a scenei politice, ca pas preliminar catre prezidentiale. Ele sunt foarte importante si pentru a redesemna la acest nivel unde este principala speranta a romanilor care abia asteapta sa se termine epoca Basescu dar nu vor sa se intoarca in 2004, desi desigur asta ne-ar intineri pe toti!”, a precizat presedintele PNL Crin Antonescu, in cadrul evenimentului de sambata, de la Cluj-Napoca.

In semn de multumire pentru ce au facut toti liberalii care au fost pana acum in Parlamentul European si in semn de incredere in toate victoriile care urmeaza, presedintele PNL, Crin Antonescu, a inmanat o cupa simbolica eurocampioanei Norica Nicolai, reprezentantul Regiunii Nord-Vest la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Aceasta ocupa primul loc pe lista de candidati, fiind urmata de Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Eduard Hellvig, Cristian Busoi, Mihai Turcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache si Andrei Muraru.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Olga

    Nicolai este stalpul de rezistenta al PNL si este fara doar si poate cea mai buna alegere pentru a fi capul de lista la europarlamentare. PNL va lua cu siguranta peste 20%!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole