Ovidiu Nemes: “Nu ne dorim o guvernare cu oricine si in orice conditii”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemes presedinte pnl maramuresCopresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca liberalii nu-si doresc sa intre la guvernare cu oricine si in orice conditii.

El a facut aceste afirmatii dupa intalnirea pe care alesii locali liberali au avut-o la Brasov, unde au discutat despre o eventuala preluare a puterii de catre PNL.

“Nu ne dorim o guvernare cu oricine si in orice conditii. E adevarat ca noi, cei din PNL, am fost vitregiti in toata aceasta perioada de sume si alocari financiare si o putem demonstra pe cifre, dar am considerat ca o accedere la guvernare nu putem sa o facem decat in condtiile in care ne vor trimite acolo alegatorii, in conditiile in care nu vom fi nevoiti sa negociem pozitii si functii personale. A fost o pozitie din partea colegilor primari pe care eu am apreciat-o foarte mult”, a spus Ovidiu Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. diana

    Ce guvernare viseaza Nemes cand nu e in stare sa puna Sighetul pe picioare.Nici un parc industrial,salarii mici pentru cei care lucreaza, somaj si o totala lipsa de perspectiva pentru tineri si nu numai.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *