Ovidiu Nemes: “Nu poti sa cumperi un maramuresean cu promisiunea banului” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a tinut sa multumeasca maramuresenilor pentru modul cum si-au acordat votul.

Acesta a mai spus ca Iohannis este un altfel de politician de care are nevoie tara.

“Transmit un sentiment de multumire si mandrie maramuresenilor care s-au regasit in Klaus Iohannis, pentru care indemnurile de orice fel nu au contat si au demonstrat ca isi decid singuri soarta. Eu vreau sa multumesc tuturor celor care au acordat votul pentru viitorul presedinte propus de ACL. 

Ceea ce s-a intamplat ieri in multe dintre localitati nu e decat o vointa reala a poporului roman de a schimba primul reprezentat al clasei politice, presedintele, cu un alt tip, o alta figura. Klaus Iohannis este un altfel de politician, as spune ca e mai putin politician, ci un om de administratie, asa cum a demonstrat in Sibiu”, a afirmat Ovidiu Nemes, in cadrul unei conferinte de presa.

El a adaugat ca spera ca rezultatul votului de ieri sa fie invatatura de minte pentru primarii liberali care au trecut in alte partide si ca maramuresenii nu pot fi cumparati.

“Sper sa fie un test si o invatatura de minte pentru toti primarii care si-au facut diverse intelegeri sau care pe viitor vor sa faca, pentru ca nu poti un maramuresean sa-l cumperi cu influenta ta personala, nici cu promisiunea banului, nici macar cu carisma sau farmecul unui primar”, a mai mentionat liderul PNL.

Vlad HERMAN

Video: Roland STREBELI

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CUtx3KTIVLg&feature=em-upload_owner[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Popoviciu

    – oare, romanii nu-si mai amintesc, care le erau culorile, in care CULOARE se prezentau electoratului PDL-istii si PNL-istii ? Acuma se echipeaza in ALB-ALBASTRU”- culorile Partidului Conservator iar de ale lor culori, galben & portocaliu, au ajuns sa le fie RUSINE ! Mai bine le-ar fi rusine pentru ceea ce au facut in guvernarea lor pacatoasa: – au taiat pensiile si salariile; nu au accesat fonduri europene ci au imprumutat Romania, au pus BIR pe romani, numai si numai pentru ca ei – PDL-istii sa … sa primeasca liber la FURACIUNE !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *