Ovidiu Nemes, prezent la prima sedinta a PNL

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu-nemes-si-klaus-iohannisCo-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, participa astazi, la Iasi, la prima sedinta, din acest an, a Biroului Politic National al Partidului National Liberal. Pe ordinea de zi a sedintei BPN a liberalilor este prevazuta, printre altele, prezentarea strategiei de reconsolidare interna a partidului si alegerea noului purtator de cuvant al PNL.

„La Iasi se va stabili procedura, algoritmul si toate demersurile pe care le vom face impreuna pentru a finaliza fuziunea din interiorul Partidului National Liberal, avand inca in componenta, ca si foruri de conducere, Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal”, declara co-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Sedinta BPN va avea loc astazi, incepand cu ora 17:00, la Iasi. Tot astazi are loc si sedinta Biroului Politic National al Tineretului Liberal. Maine, liberalii vor lua parte la manifestarile dedicate implinirii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Romane. La Iasi va fi prezent sambata si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Seful statului va participa la ceremonialul religios „Te Deum”, va sustine o alocutiune si va depune o coroana la monumentul „Alexandru Ioan Cuza” si o jerba la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Biserica „Sfintii Trei Ierarhi”.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *