Ovidiu Nemes: Scrisoare catre Maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dragi maramureseni,

Va multumesc pentru votul acordat lui Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale!

Am dovedit impreuna ca oricate minciuni si momeli electorale ar oferi altii, morosenii sunt oameni demni si stiu sa aleaga bobul de neghina.

Am invatat de la dumneavoastra, de cand sunt in politica si la primarie, ca daca dai dovada de seriozitate, competenta si corectitudine in relatia cu oamenii, ei au incredere in tine.

Eu am incredere ca OMUL Klaus Iohannis este viitorul Presedinte al Romaniei care poate sa ne duca pe drumul cel bun, spre o tara cu o economie prospera in care si pensionarii au o pensie buna, dar si tinerii au locuri de munca langa familia lor.

La aceste alegeri, unii s-au afiliat pentru a-si apara interesele personale, pentru a pregati eliberarea baronilor corupti din inchisori, au mintit ca vom taia pensiile. Minciuni, manipulari, dezinformari si iar minciuni spune acum de nou constituitul „patrulater rosu” PSD+UNPR+PC+PRM. Ba mai mult, i-au umilit pe copiii, parintii, romanii nostri din strainatate si nu i-au lasat sa voteze. Nu vor mai reusi, daca ne unim!

Klaus Iohannis vrea sa domneasca legea, cinstea si respectul fata de semeni, fapt pentru care si Monica Macovei a spus ca il va vota.

Am credinta in Dumnezeu, in puterea oamenilor de a alege si de a schimba lucrurile in bine si va indemn si pe dumneavoastra sa votati pentru un presedinte din Transilvania care, garantat, va reusi acolo unde ceilalti presedinti nu au reusit.

Pe 16 noiembrie e important ca noi toti, alaturi de multi dintre cei care poate nu au iesit la vot in turul intai, sa ne unim si sa votam pentru viitorul Romaniei, pentru Klaus Iohannis!

Suntem din ce in ce mai multi cei care credem ca lucrul bine facut ne va schimba viata tuturor si pentru aceasta e nevoie sa castigam aceste alegeri pas cu pas, om cu om, vot cu vot.

Cu pasi fermi, cu oameni cinstiti si proiecte indeplinite, asa cum o face Klaus Iohannis!

Am incredere in votul dumneavoastra!

Ovidiu Gheorghe Nemes

Primarul Municipiului Sighetu Marmatiei

Co-presedinte ACL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts