Ovidiu Nemes despre respingerea ordonantei traseistilor: „O victorie in Parlamentul Romaniei”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ACL Maramures saluta votul dat miercuri, in Camera Deputatilor, impotriva Ordonantei de Urgenta privind migratia politica si considera ca reprezinta o victorie de etapa in Parlamentul Romaniei.

Hotararea Camerei Deputatilor adoptata miercuri, 17 septembrie, recastiga onoarea Parlamentului Romaniei intr-o anumita masura dupa ce a fost respinsa propunerea Guvernului prin care s-a legalizat prostitutia in politica romaneasca.

„ACL Maramures ii felicita pe cei care au votat impotriva, chiar si pe cei care s-au abtinut, pentru actul de curaj si de asumare a unei conduite politice normale intr-un stat in care democratia a fost subrezita prin aceasta ordonanta de urgenta data de catre Victor Viorel Ponta.

Ne asteptam ca dupa esecul din Camera Deputatilor, senatorii sa fie supusi unor presiuni din partea puterii pentru a vota aceasta ordonanta, motiv pentru care ACL Maramures face un apel catre senatorii liberali si democrat-liberali sa nu cedeze.

Rezultatele votului de miercuri arata ca solidaritatea si seriozitatea parlamentarilor de la Putere nu este asa cum ei o clameaza. Alianta Crestin-Liberala va folosi toate parghiile pe care le are la dispozitie pentru ca democratia si statul de drept sa nu fie puse in pericol”, se arata intr-un comunicat de presa ai carui semnatari sunt cei doi co-presedinti ai ACL Maramures.

ZiarMM.ro 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. justitiar

    halo! in poza nu e si Pasca, melcul transfug la PLR? ce p.. cauta d… acolo? sau e poza de arhiva? si ce bine ii sta la boier Anghel la coltu mesei, sper ca s-a obisnuit la parnaie.

    Reply
  2. Anca

    ACL Maramures saluta votul, dar in alte judete accepta fugari din alte partide. Foarte ipocriti. Poate ar accepta si aici, doar ca nu vine nimeni langa asemenea oameni.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *