Ovidiu Nemes si sefutzele Primariei Sighet, la „dixtractie” in Franta. Pe bani publici

Reclame home 1
Reclame home 1

Se vorbeste in oras, si daca nu ar fi ceva adevarat, nu s-ar povesti, ca primarul din Sighet a luat-o iar pe aratura. Dintr-un buget mult prea sarac fata de nevoile reale ale orasului, Ovidiu Nemes risipeste bani cu ghiotura pentru camarila liberala, grupul de aplaudaci si pupincuristii din primarie.

Spre deosebire de Sighet, Municipiul Baia Mare are alte posibilitati financiare, insa in ultimii doi ani s-a renuntat la excursii doar de dragul de a toca bani, edilul baimarean avand alte prioritati pe rol.

Ovidiu Nemes, in schimb, este mai mult plecat si, evident, ii place sa-si ia „curtea” cu el, din grupul de prieteni dragi facand parte cam aceleasi persoane care nu au nimic de a face cu obiectul deplasarii, recte consilieri locali ai sagetii albastre, sefutzi, dar mai ales sefutze, de institutii subordonate Primariei, alte persoane… sociabile si obediente.
Nu mai conteaza ca orasul e vai de cozonacul lui, ca multe strazi sunt prastie, ca orasul are aspectul unui iarmaroc prafuit si lipsit de orizont. „Dixtractia” conteaza.

Ce s-a intamplat la recenta iesire in Franta si cum s-au prezentat sefutzele in fata edilului sighetean… il provocam pe Ovidiu Nemes sa ne detalieze. Liberalii stiu de ce!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole