Ovidiu Nemes: ”Sighetu Marmatiei conteaza mult pe harta fiecarui partid politic istoric in Romania”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemesO delegatie a Partidului National Liberal va fi prezenta, la finalul acestei saptamani, in judetul Maramures. Copresedintele Alina Gorghiu alaturi de alti lideri liberali se vor intalni sambata, in Baia Mare, cu membrii PNL Maramures, iar duminica, la Sighetu Marmatiei, vor participa la editia din acest an a Scolii Politice „Ghe. I Bratianu”. Copresedintele PNL Alina Gorghiu va fi insotita de secretarul general al Partidului National Liberal, Gheorghe Flutur si de vicepresedinti si prim-vicepresedinti liberali. In judet vor mai fi prezenti in week-end, printre altii, presedintele Consiliului Judetean Bihor, primarul municipiului Oradea, primarul Zalaului si alti lideri liberali vocali, informeaza maramedia.ro. 

„La 10:45 va avea loc o conferinta de presa la sediul partidului. La 11:30 va avea loc o sedinta a Comitetului Judetean Executiv, respectiv forul de conducere. Sunt multe lucruri pe care conducerea centrala are sa ni le spuna, sunt lucruri pe care noi le percepem in teritoriu si le discutam cu conducerea centrala. E o comunicare verticala care trebuie sa functioneze si sunt ocazii cand aceasta se poate face in mod direct, iar ziua de sambata va fi una dintre ele”, a anuntat copresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

La ora 13:00, al Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc un Comitet de coordonare judetean la care vor participa toti alesii locali ai Partidului National Liberal Maramures. Intr-o sedinta mai ampla se vor discuta chestiuni organizatorice, dupa care conducerea centrala a partidului se va intalni cu oamenii de afaceri locali. Spre seara, delegatia de la centru se va deplasa la Sighetu Marmatiei, urmand ca duminica sa participe la evenimentul devenit deja traditie pentru liberali, Scoala Politica „Ghe. I Bratinau”.

„Cu bucurie si cu multa sensibilitate in fiecare an incercam sa oferim tinerilor care vin din intreaga tara – peste 250 la numar si anul acesta – clipe si franturi din istoria poporului roman, a Romaniei intr-o perioada de trista amintire pentru noi si o facem astfel ca generatiile tinere sa nu uite ce s-a intamplat in trecut, astfel ca lucrurile sa nu se repete. Sighetu Marmatiei conteaza mult pe harta fiecarui partid politic istoric in Romania pentru ca elitele intr-o perioada, respectiv in anii 50, acolo si-au gasit sfarsitul. An de an vin in Sighetu Marmatiei tineri care nu sunt inscrisi in niciun partid politic dar vin pentru aceste 2-3 zile pe care le petrec in Sighetu Marmatiei, cu lectori, personalitati importante, istoric care vin in Sighetu Marmatiei, marturii ale celor cativa detinuti politici pe care ii mai avem”, a adaugat Ovidiu Nemes.

Programul delegatiei de la centru se va incheia cu depunere de coroane la Cimitirul Saracilor din Sighetu Marmatiei.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. nicu

  Si Sighetul din punct de vedere economic e total in buda si ma asteptam ca macar ei sa incerce sa se dezvolte economic daca Baia Mare e mai mult preocupata de sindrofi, continuand obiceiul fostului primar.Dar din cate vad si lui Nemes ii plac sindrofiile si sa fie in centrul atentiei, pe cand ma gandesc ca cetatenii s-ar fi bucurat sa le construiasca vreun parc industrial dupa modelul Jibou,Dej,Turda,Campia Turzii,Floresti,Jucu.Noi chiar nu avem primari ca sa mai si faca ceva concret pentru cetateni si sa nu mai prefere sa-i tina ca in evul mediu ?

  Reply
  1. mitrut

   Bine macar ca nu-l apuca si pe asta treaba cu Capitala Culturala, ca noi nu avem dupa ce apa si mai avem figuri de genul asta.Clujul aloca impreuna cu CJ Cluj peste 40 milioane de euro, iar municipalitatea din Brasov peste 15 milioane , plus ce da guvernul plus ce da CJ Brasov si sponsorii.La Iasi la fel se aloca peste 20 mil de euro, plus restul.Noi ce mama zmeilor bagam, ca nu suntem in stare sa reabilitam doua statii jalnice de autobuz si Administratia Financiara municipala.Nu ca nu ar fi bine dar suntem prea mici pentru un razboi asa mare…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *