Ovidiu Nemes: „Sunt organizatii pe care le vom analiza in perioada imediat urmatoare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalii si democrat liberalii maramureseni s-au reunit joi, la Targu Lapus, in prima sedinta de lucru de dupa alegeri. Acestia au analizat rezultatele obtinute in turul doi al alegerilor prezidentiale si au anuntat ca vor lua masuri acolo unde rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor.

Conducerea PNL a multumit membrilor celor doua partide pentru implicare si a apreciat ca, in ciuda racolarilor de primari si a promisiunilor de natura financiara, alesii locali care au tradat tot nu au putut sa ia si votantii cu ei.

„Maramuresenii au dovedit ca sunt oameni liberi, si-au ales singuri presedintele. Klaus Iohannis e un presedinte in care imi pun speranta. Dupa ultima sedinta prezidata de Klaus Iohannis in calitate de presedinte PNL, am convingerea ca ceea ce si-a propus pentru urmatorii 5-10 ani va realiza alaturi de noi” a declarat co- presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Poienile de sub Munte, Suciu de Sus, Asuaju de Sus, Botiza, Bicaz, Boiu Mare, Ulmeni si Somcuta Mare sunt organizatiile in care se vor lua primele masuri.

„Sunt organizatii pe care le vom analiza in perioada imediat urmatoare si acolo unde lucrurile pot fi construite pentru 2016 vom face demersuri pentru a ne maximiza sansele noastre, Avem o mare ambitie. In 2016, in localitatile unde primarii nostri au dezertat si au plecat la alt partid, avem ca si target castigarea alegerilor de catre Partidul National Liberal”, mai declara Ovidiu Nemes.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. aura

  Cu organizatia din Tautii Magheraus ce faceti????? sau se ” intoarce” din „Razgandeanu ” – PLR , Lucian Angheluta !!!!!!!!

  Sa nu ziceti ca nu v_am zis!

  Reply
 2. dilau

  prietene ion beuca, ar trebui sa jubilam – pentru prima data -impreuna dar te simt cam trist.im mod normal trebuia sa iesi in fata sa spui:”cei din vale si codru au maturat pe jos cu tonta”.ceva s-a intimplat in poenile de sub munte, nu ce spui si noua ce?.

  Reply
  1. Ion Beuca

   Ba da, va spun dar numai acum am observat comentariul:
   La Poienile de sub Munte, s-au intamplat urmatoarele:
   – Primarul pe care l-am ajutat sa ajunga in functie, a dezertat si s-a inscris la PSD.
   – Viceprimarul si 9 consilieri sunt PSD-isti
   – Sunt 800 de pensionari, 2000 de oameni plecati in strainatate, electorat preponderent de stanga.
   – PSD-istii au impartit 3500 de tichete cu alimente-tip ajutoare UE si peste 2000 de fluturasi cu Iohannis taie pensiile.
   – Nu sunt presedintele organizatiei dar am promis presedintelui Ovidiu Nemes ca ma implic personal pentru aputea repara ce se mai poate.
   – In aceste conditii am ajuns la 1176 de voturi pentru Klaus Iohannis, cel mai mare numar de voturi obtinut vreodata de un candidat de dreapta in Poienile de sub Munte. PSD-istii au reusit sa stranga cu 1500 de voturi mai mult.
   – Perspectiva? Putem sa-i batem la alegerile locale, sub sigla PNL.

   Reply
   1. dilau

    prietene ion beuca, vrei sa zici ca nici comentariul in care te-am laudat nu l-ai vazut?:))).nu stiu cum faci dar 99% din cei pe care ii sustii ajung sa te tradeze.oare nu e si vina ta?.eu cred ca a venit vremea sa ne faci o promisiune, ceva de genul – niciodata in viata mea nu o sa mai sustin ciuma rosie, indiferent de „ordinele venite de sus” – .lasa ca e mai bine asa, ai pierdut „tu” dar am cistigat „noi”.

    Reply
 3. tew

  Dom Nemes incepem cu tine , reorganizarea . Esti numit sef interimar de la Bucuresti, nicidecum ales , adica in urma unor alegeri libere si democratice . Ai uitat ?!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2