Ovidiu Nemes: “Victor Ponta incalca programul de guvernare asumat de USL”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, spune ca liberalii s-au retras de la guvernare din cauza ca Victor Ponta nu i-a numit pe ministrii propusi la Sanatate, Interne, Finante si Economie.

„Partidul National Liberal a facut tot ce a putut pentru a sustine unitatea Uniunii Social Liberale. Am decis sa ne retragem de la guvernare dupa ce Partidul Social Democrat a incalcat flagrant intelegerea politica.

Ne-am lovit de refuzul premierului de a-i numi pe cei patru ministri pe care Partidul National Liberal i-a propus pentru Sanatate, Interne, Finante, Economie, iar astazi asistam la noi jocuri politice – negocierile PSD cu UDMR”, a spus Nemes.

Liderul liberalilor maramureseni mai sustine ca premierul incalca programul de guvernare al USL.

Noi, liberalii, consideram ca Victor Ponta incalca programul de guvernare asumat de USL, cel pe care de altfel a anuntat ca il va continua, prin invitarea UDMR la discutii cu privire la structura si programul noului Guvern. Drept urmare, presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a anuntat ca partidul va vota impotriva noului Guvern Ponta.

De asemenea, noi, liberalii, nu ne-am schimbat principiile politice si ramanem un adversar al regimului de tipul celui instaurat de presedintele Traian Basescu”, declara presedintele PNL Maramures.

ZiarMM.ro

Reclame home 1
Data curenta: ’15/10/2019’

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *