Ovidiu Nemes vrea mai multe femei in conducerea PNL Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemesCopresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a spus vineri, 13 martie, in cadrul unei conferinte de presa la care au participat liderele femeilor liberale, Lucia Varga si Cristina Traila, ca si-ar dori sa vada mai multe femei in conducerea organizatiei judetene.

“Eu contez foarte mult in politica si administratie pe colaborarea cu femeile. Un exemplu pe care il tot dau e tocmai numarul de alesi locali in procent, de la Sighetu Marmatiei, unde, din cinci consilieri PNL pe care i-am avut pe lista initiala, patru sunt femei.

Nu a fost genul un criteriu de alegere, ci a modului de implicare in viata sociala, culturala si politica. Mi-as dori lucrul acesta sa-l revedem la nivel judetean, pentru ca se simte nevoia de o revigorare a clasei politice cu prezenta femeii”, a spus Ovidiu Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. george

  Dom primar s-a occidentalizat. A mai dat jos din burtica, un look fancy si ochelari de telectual. Dupa ce si-a umplut primaria cu fete de fete acum vrea sa-si adune harem si la partid. daca se poate fete dupa tiparul Alinutei Gheroghiu. Adica fete snur, fara……dar cu “experienta” in cariera politica.

  Reply
 2. anca

  sigur ca da. ma face sa rad ” Noul PNL Maramures si-a nominalizat cele 29 de persoane care vor face parte din Comitetul Judetean Executiv, acesta urmand a fi format atat din membri ai vechiului PNL, cat si ai vechiului PDL.
  Din partea PNL se regasesc: Ovidiu Nemes, Dolha Mircea, Berci Vasile, Liviu Pasca, Marinel Kovacs, Calin Bota (secretar coordonator al organizatiei judetene), Cristian Niculescu Tagarlas, Oros Ioan, Simon Gavrila, Ioan Turcsin, Serban Bondici, Felician Ciceu, Ivasiuk Mihai, Nemes Mihai, Lazar Doru, Pascu Ioan, Carmen Ilban, Simion Bizau.
  Din partea PDL: Mircea Man, Gheorghe Barlea, Gavril Ropan, Gheorghe Marian, Burzo Nicolae, Stetco Toader, Deac Alexandru, Tomsa Petru, Radu Muntean, Pompiliu Ispasoiu, Felician Cernestean
  Comitetul va lua deciziile executive la nivel de judet, dupa care vor fi supuse aprobarii Biroului Permanent Judetean.”(din ziarmm) cate femei zici ca ai pus la conducerea PNL?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *