Ovidiu Nemes: "Vrem sa dam presedintele si o guvernare de dreapta"

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 1.500 de liberali din tara au participat sambata la alegerile pentru presedintia Partidului National Liberal. Judetul Maramures a fost reprezentat de o delegatie formata din 36 de membri liberali, printre care s-au regasit presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, parlamentarii PNL, primarii liberali precum si membri ai Biroului Politic Teritorial.

Klaus Iohannis a castigat alegerile pentru presedintia PNL, cu 1334 de voturi din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate, in timp de contracandidatul sau, Ioan Ghise, a fost votat de 144 de delegati. De asemenea, in cadrul congresului au fost desemnate doua nominalizari pentru cursa prezidentiala – Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Liberalii au demonstrat astfel ca sunt uniti si ca au ales ceea ce este mai bine pentru partid.

„Am participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la un congres in care s-au adunat peste 1.500 de liberali din toata tara pentru a decide soarta acestui mare partid de dreapta. A fost momentul in care noi toti am aratat ca vrem sa dam o noua turnura Romaniei – vrem sa dam presedintele si vrem sa dam o guvernare de dreapta, cu consistenta liberala. Nivelul la care se iau deciziile in acest partid demonstreaza ca democratia intr-adevar functioneaza si ca lucrurile nu se fac asa cum au iesit in presa, cu cooperative, cu intelegeri.

Am aratat ca totul se face transparent, pe scena congresului, iar un exemplu in acest sens poate fi intrarea lui Crin Antonescu in competitia de la sfarsitul acestui an, pentru a fi candidatul dreptei la prezidentiale”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

La Congresul ordinar al partidului, liberalii au mai aprobat aderarea Partidului National Liberal la Partidul Popular European, au adoptat noul Statut si rezolutia privind fuziunea cu PDL. 

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. ioan

    si un bibliotecar la Jilava, un clopotar la Gherla, un bucatar la Colibasi si echipa de maturatori la Poarta Alba! succesuri….

    Reply
  2. ioan

    Un congres al nebunilor din ROMANIA,, care din pacate mai prind si la altii,, acesti nebuni nu vor reusi inca odata o alianta facatoare de bine pentru noi toti,, cu un neamt fara vorbe,,isi cauta vorbele, cand deschide gura parca vrea gaina sa se faca un oae,,, gloata cu cel mai mare NUMAR DE PENALI din ROMANIA,, ase ca v-ati adunat ca neste adunaturi da nu stiti ce vreti !!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2