Ozuna-“milionar” in vizualizari pe YouTube, depasindu-l pe Justin Biber

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


Cantaretul portorican Ozuna a devenit primul muzician care reuseste sa aiba cel putin sapte videoclipuri muzicale avand fiecare peste 1.000.000 de vizualizari pe YouTube, ca artist solo sau intr-o colaborare, depasindu-l astfel pe Justin Bieber, potrivit unei informatii publicata miercuri si citata de EFE, titreaza Agerpres.

Ozuna a depasit recordul lui Bieber cu videoclipul ‘Taki Taki’, de DJ Snake, in care canta alaturi de Selena Gómez si Cardi B, a informat platforma digitala intr-un comunicat de presa. Astfel Ozuna devine lider al prestigiosului ‘Billion Views Club’ al YouTube. Si mai impresionant este faptul ca atunci cand Ozuna si-a lansat primul album ‘Aura’, la sfarsitul anului 2017, patru videoclipuri muzicale ale lui Bieber depasisera deja un milion de vizualizari pe YouTube.

Celelalte sase clipuri muzicale in care apare Ozuna sunt ‘Criminal’, alaturi de Natti Natasha; remixul ‘Te boté’, alaturi de Nicky Jam, Bad Bunny, Casper, Nio García si Darell; remixul ‘El farsante’ impreuna cu Romeo Santos; ‘Ahora dice’, cu J. Balvin si Arcángel; ‘Escápate Conmigo’, alaturi de Wisin, si ‘Se Preparó’. Ozuna a fost de asemenea cel mai vizualizat artist pe YouTube, in 2018, indiferent de genul muzical sau de limba.

Portoricanul a colaborat cu o varietate de artisti si este exponentul actualei tendinte, numita ‘reverse crossover’, in care vedete precum Akon, Cardi B, Selena Gómez sau Post Malone, printre altii, canta in limba spaniola. Canalul lui Ozuna pe YouTube are peste 22 de milioane de abonati; artistul are de asemenea 13 milioane de followeri pe Instagram si 4,2 milioane pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *