Pact intre PSD, UNPR si Partidul Verde, la Borsa. Vezi de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PSD, UNPR si Partidul Verde au semnat un protocol de colaborare la nivel judetean in favoarea dezvoltarii orasului Borsa..

Vicepresedintele CJ, Gabriel Zetea, a declarat in cadrul conferintei de presa ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a readuce Borsa la gradul de oras european, prin continuarea proiectelor de dezvoltare in zona.

„Facem un prim pas pentru rezolvarea problemelor comunitatii din Borsa, deoarece politica dusa de fostul primar ii excludea pe membrii orasului. Se vor face demersuri pentru stabilitate in zona si pentru alegerea unui viceprimar interimar din cadrul consilierilor locali”, a punctat Zetea.

Protocolul semnat intre PSD si Partidul Verde si sustinut de UNPR la nivel local,  isi propune sa cuprinda obiective si sprijin reciproc in legaturile cu Consiliul Judetean Maramures, pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a DN 18 intre Moisei si Iacobeni, finalizarea partiei si telegondolei din Muntii Pietrosul, reabilitarea centrului civic, a Casei de Cultuta si a Spitalului Orasensc din Borsa.

In acest moment, interimatul primariei este asigurat de Sorin Timis, membru al Partidului Verde. Edilul de rezerva se arata foarte implicat in continuarea proiectelor incepute de fostul primar Mihali.

„Vrem sa scoatem Borsa din izolare cu ajutorul investitiilor, sa refacem statiunile, am ajuns la aceste negocieri pentru a transforma orasul dintr-unul minier, intr-un oras european cu perspective. Desi majoritatea tanara a  locuitorilor orasului Borsa este plecata in strainatate, acestia isi doresc ca banii adusi in tara sa se vada la nivel local”, a precizat Timis.

Alina BOHĂŢEL

Foto: Roland STREBELI

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Roxi

  Va de voi. Ce va faceti fara „Senatorul”Vasile Vlasin, – strategul, ideologul, combinatorul, cel ce da t… cetatenilor, cel care face si desface gheme de ata acasa, pentru ca alta ocupatie nu are, cel care va prezice viitorul acestei lumi, cel care a inventat mersul pe jos si apa calda, cel care a scapat de mai multe ori din ghiarele justitiei pentru diverse excrocherii, cel care inca forteaza usile puscariilor. Va raspund tot eu, alungati-l de pe langa voi si trimiteti-l la munca cnstita, necalificata ( fie si in Grecia) la cules de portocale , fie in Spania la cules de capsuni, pentru ca sa-si castige onest existenta pentru cei doi copii. ai sai…probabil.

  Reply
 2. Olimpia

  fara Vasile Vlasin, atat Nelutu lui Teterita cat si Utu Fonta erau in continuare smecherasi de parcare in Borsa. Nelutu era la incarcat boltari si fier beton si Utu Fonta la vandut Coca Cola si masini furate.
  Datorita lui Toni Mihali si lui Vasile Vlasin a ajuns tiganul lui Teterita viceprimar si acuma dupa ce l-a sapat pe Toni a ajuns primar interimar si datorita lui Vlasin a ajuns Utu Fonta deputat, dar se vede ca nu le ajunge,vor sa puna mana pe tot si sa stapaneasca ei tot orasul.
  Noroc ca borsenii nu-s chiar atat de batuti in cap si inca nu o ajuns toti slugile lui Fonta asa cum e Nelutu lui Teterita.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2