Pana cand va tine canicula in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

apa-canicula-cismeleCanicula va continua sa fie prezenta pe durata urmatoarelor doua saptamani, la nivelul intregii tari, aceste episoade fiind intrerupte de perioade de instabilitate atmosferica, cu averse si descarcari electrice, in special intre 9 si 11 iulie, dar si pe 14 iulie, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila pentru intervalul 6-19 iulie, publicata luni, scrie Agerpres.

Potrivit ANM, in primele doua zile, in Maramures, vremea va fi caniculara in primele trei zile ale intervalului, cand maximele termice se vor incadra, in medie, intre 34 si 36 de grade, iar minimele se vor situa in jurul a 17 grade. In intervalul 9-11 iulie, valorile termice vor marca o scadere, urmand a se situa usor sub cele normale pentru aceasta perioada.

Prin urmare, mediile diurne vor fi de 24 de grade, iar cele nocturne de 9 grade. Din 12 iulie vremea va intra intr-un proces de incalzire, care va determina, spre sfarsitul intervalului, temperaturi maxime situate, in medie, intre 31 ti 33 de grade, in timp ce mediile minimelor nocturne vor fi de 14-16 grade. Vor fi averse, in general slabe cantitativ, in zilele de 8 si 9 iulie, iar probabilitatea de ploaie va creste din nou, dupa data de 14 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *