Pana la sfarsitul lui iulie va fi desemnat un candidat unic al PDL si PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PNL si PDL vor avea pana la sfarsitul lunii iulie un candidat unic la Presedintie si, indiferent de faza in care se vor afla la acel moment procedurile de fuziune, se va merge pe aceasta varianta, a declarat marti liderul liberalilor, Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

“Procesul de fuziune merge in forta mai departe. Din partea PNL, vreau sa spun cu toata claritatea, indiferent cine va fi candidatul nostru pentru Presedintie, procesul de fuziune, procesul de unificare a dreptei merge mai departe.

Noi, PNL, vom avea un singur candidat desemnat pentru prezidentiale pana la mijlocul lunii, iar pana la sfarsitul lunii iulie vom avea candidatul unic al dreptei rezultata din fuziunea PNL cu PDL. Indiferent daca procedurile birocratice de fuziune ajung intr-o faza avansata sau nu, noi vom merge cu toata hotararea in aceasta configuratie”, a spus Iohannis, la finalul discutiilor dintre reprezentantii PNL si PDL pe tema fuziunii.

La randul sau, liderul PDL, Vasile Blaga, a subliniat hotararea celor doua partide de a continua procesul de fuziune.

“Pana la 1 august, cele doua partide vor avea desemnat candidatul unic la Presedintie. Tot pana la acea data vor fi gata toate documentele necesare fuziunii. Procesul continua, de altfel. Ati vazut ca vin echipele care lucreaza la documente, la coroborarea in teritoriu a celor doua partide, deci suntem pe un drum bun, care va aduce multa speranta Romaniei, care va crea nu numai un partid care poate sa fie o alternativa serioasa — si va fi — la PSD, ci si un partid mare de centru-dreapta, care sa propuna un proiect serios romanilor”, a afirmat Blaga.

El a precizat ca procedurile de fuziune nu depind de cele doua partide, ci de procesul de justitie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2