PANDEMIE ȘI NUMĂR MIC DE PASAGERI – Cursele internaționale din Tăuți, suspendate deocamdată

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Numărul mic de pasageri și pandemia au dus la suspendarea temporară a curselor HiSky pe Aeroportul Internațional Maramureș. Anunțul a fost făcut chiar de către oficiali companiei aeriene. Oficialii Aeroportului Internațional „Maramureș” țin să arate că în contextul noului val al pandemiei de COVID 19, care a impus noi restricții de călătorie, ce au dus la scăderea numărului de călători, compania HiSky a decis suspendarea temporară a curselor pe Aeroportul Internațional Maramureș.

„Cursele Bergamo/Milano sunt suspendate în ultima săptămână din ianuarie și în prima săptămână din februarie, din cauza numărului mic de pasageri, iar cursele spre Londra vor fi reluate imediat ce compania primește autorizație de zbor în Marea Britanie. Precizăm că obligația de a obține autorizația de zbor revine exclusiv companiei aeriene HiSky. În această perioadă a anului, toate companiile aeriene suspendă sau anulează zeci de  rute aeriene, situație care afectează toate aeroporturile din țară. Aeroportul Internațional Maramureș este în contact permanent cu reprezentanții HiSky, pentru a lua cele mai bune decizii privind respectarea contractului de finanțare și accesul pasagerilor la servicii aeriene.”, arată oficialii Aeroportului.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Romi

  De la bun început, politica celor ce au ” administrat” judetul a fost că maramureșenii să călătorească și pe mai departe cu carul cu boi. Aeroportul din Tauti este o afacere dubioasa că multe altele. Peste tot se reduc numărul zborurilor dar nu se renunță total. In loc să-i pupati incercati sa devoalați interesele care cauzează aceste decizii.
  .

  Reply
  1. Vasile

   Problema nu este in conducere si nici a companiilor aeriene.
   Pur si simplu nu se cumpara bilete.Oamenii nu se vaccineaza si farà green pass nu prea poti calatorii prin lume.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2