Papa Francisc: “Adultii au de invatat de la tineri in ce priveste protectia mediului”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Papa Francisc a declarat sambata ca adultii pot invata de la tineri in ce priveste protectia mediului inconjurator, in cadrul unei audiente cu elevii care au participat la o intalnire mondiala asupra ecologiei, relateaza EFE.

“Si noi adultii putem invata de la copiii care, in tot ceea ce priveste protectia naturii, se afla in avangarda”, a spus Suveranul pontif in fata miilor de elevi si profesori prezenti in Aula Paul al VI-lea din Vatican, titreaza Agerpres.

Audienta a fost punctul final al intalnirii mondiale ”Io posso”, organizata de reteaua de scoli catolice FIDAE, la care au participat aproape 4.000 de tineri din intreaga lume pentru a dezbate enciclica asupra mediului inconjurator a papei, ”Laudato Si”.

Papa Francisc, mereu sensibil la tema mediului, i-a incurajat pe parinti si profesori sa sprijine angajamentul tinerilor fata de mediu.

“Dragi baieti si fete vad in voi o incredere curajoasa. Increderea si curajul unui proiect care sa amelioreze mai concret mediul inconjurator si social, care poate lasa o amprenta”, a spus papa.

“V-ati ridicat privirile din ecranul telefoanelor si v-ati suflecat manecile pentru a va pune in slujba comunitatii. Si chiar v-ati oferit celularele pentru acest angajament”, le-a spus papa tinerilor, aplaudandu-i pentru initiativa lor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *