Parada Automobilelor retro la Satu Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sambata, 3 iunie a.c., de la ora 10:30 la Muzeul Daciei Romanesti si de la ora 12:00 in fata Catedralei Romano-Catolice (Piata Libertatii) va avea loc cea de-a IV-a editie a Intalnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada automobilelor de epoca.

Evenimentul va fi organizat sub egida Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare si Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare.

Programul evenimentului include pe langa etalarea masinilor de epoca din tara si din strainatate si o prezentare a turismului satmarean. Vor expune autoturisme retro pasionati din Polonia, Ucraina, Ungaria, Austria si Romania.

Clubul „Drum Bun” este asociatia masinilor de epoca infiintata de polonezi in urma cu aproximativ 6 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisa in toamna anului 2013, presedintele fiind George Negrea.

Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme romanesti Dacia, dar si alte marci internationale. In ciuda faptului ca sunt peste 500 de kilometri intre Satu Mare si Cracovia colectionarii de masini de epoca au o relatie stransa si organizeaza periodic intalniri si expozitii de vehicule istorice atat in Romania cat si in Polonia.

Evenimentul vrea sa promoveze turismul satmarean si pasiunea pentru automobilele vechi.

Informatii furnizate de  Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *