Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in municipiul Baia Mare. Afla unde si de la ce ora

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In municipiul Baia Mare se vor desfasura, in data de 1 decembrie, de la ora 11.00, manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Autoritatile judetene si locale, impreuna cu comandantii unitatilor militare din Garnizoana Baia Mare, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si retragere vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative din municipiul resedinta de judet, anunta Institutia Prefectului – Judetul Maramures.

Ceremonialul militar si religios va incepe la ora 12.30, pe Bd. Unirii, in zona Catedralei Episcopale ”Sfanta Treime” si va debuta cu intampinarea prefectului judetului Maramures, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Lupta si trecerea in revista a Detasamentului de Onoare. Dupa Intonarea Imnului National al Romaniei, oficierea serviciului religios si prezentarea alocutiunilor de catre autoritati, va avea loc defilarea Detasamentului de Onoare si a tehnicii militare.

„Pentru buna desfasurare a ceremonialului militar si religios de Ziua Nationala a Romaniei, vor fi luate masuri pentru a evita parcarea si stationarea vehiculelor pe Bd. Unirii, intre intersectia cu Bd. Republicii si intersectia cu strada Hortensiei, respectiv Bd.Republicii-tronson intersectia cu strada Vasile Lucaciu pana la intersectia cu Bd. Unirii, incepand cu data de 30 noiembrie ora 20.00 si pana in data de 1 decembrie, ora 14.00.

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Unirii – tronson intersectia cu Bd. Republicii si intersectia cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersectia Bd. Unirii – Bd. Republicii si intersectia cu strada Vasile Alecsandri, in data de 1 decembrie, intre orele 8.00-14.00. Adresam cetatenilor rugamintea de a tine cont de recomandarile agentilor de politie care vor asigura masurile de fluidizare a traficului rutier in zona desfasurarii ceremonialului militar si religios”, mai precizeaza reprezentantii Prefecturii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2