Parc fotovoltaic la Spitalul Județean Baia Mare. Va fi gata până la Crăciun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Până săptămâna viitoare, la Spitalul Județean Baia Mare vor fi instalate 2.000 de panouri solare, în cadrul noului parc fotovoltaic, care va asigura peste 70% din energia electrică consumată de unitatea medicală.

„Parcul fotovoltaic, construit la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, va asigura peste 70% din energia electrică consumată la cea mai mare unitate spitalicească din județul nostru. Aici vor fi produși aproximativ 900 de kilowatt-oră, iar până săptămâna viitoare vor fi instalate toate cele 2.000 de panouri, astfel încât să avem finalizat acest proiect până de Crăciun.

Proiectul este în valoare de 7,95 milioane lei și este finanțat integral din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Avem proiecte importante pentru dezvoltarea și modernizarea Spitalului Județean Maramureș, deoarece maramureșenii trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, în condiții moderne”, a precizat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Agnes

    Un nou proiect făcut fără cap. Au folosit un teren imens pentru panouri fotovoltaice și nu au locuri de parcare. De ce nu ați făcut o parcare cu acoperiș pe care să montați panourile fotovoltaice. Ați fi împușcat 2 iepuri deodată. Personalul nu are destule locuri de parcare, aparținători care vin,pacienți care vin la consult sau chiar internare nu au unde a-și lăsa mașină. Important e ca am făcut nu-i așa? Dacă tot Ați tăiat copaci măcar puteați sa faceți mult mai mult pe acel teren să vă folosiți de ea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole