Parcarea din Piata Revolutiei din Baia Mare va fi reamenajata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Una dintre prioritatile administratiei publice locale o reprezinta reamenajarea parcarilor din Piata Revolutiei. Propunerea a fost facuta de Vasile Barbul, directorul general al Primariei Baia Mare.

“Vom reamenaja parcarea din Piata Revolutiei, de la hotelul Rivulus si pana la Remin. Este un proiect important care trebuia facut. Ma bucur ca s-a aprobat. Sper ca de saptamana viitoare sa incepem sa lucram”, a declarat Vasile Barbul, director general al Primariei Baia Mare.

Pe parcursul anului trecut, la nivelul municipiului au fost realizate aproximativ 2000 de parcari insa nu toate au fost terminate. Vasile Barbul spera ca in aceasta vara sa le finalizeze.

“Anul trecut am facut aproximativ 2000 de parcari, dar nu sunt toate finalizate in sensul ca nu am tras asfalt in toate parcarile si va trebui sa reluam actiunea aceasta. Pe masura ce lucram in cartiere facem si parcarile. Mai exact transformarea  fostelor zone verzi, framantate de rotile masinilor, in parcari. In aceasta perioada de vara vom trage si covoarele asfaltice. Zonele pentru parcari sunt limitate pentru ca nu putem renunta la zonele verzi”, a punctat Barbul.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. A.C.

  sa speram ca o sa faca lucrari de calitate,mai ales ca in general nu prea se verifica calitatea acestora( a se vedea str. Hortensiei,reparatiile de pe Lupului,etc)

  Reply
 2. dan

  E adevarat,
  la zonele verzi nu putem renunta, dar la Barbul in mod sigur se poate. E prea mare caciula pentru el, inca de cind l-a impins de la spate PNTCD.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *