Parchetul General: Numarul plangerilor dupa violentele din 10 august a ajuns la 651

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, informeaza AGERPRES.

“In urma activitatilor desfasurate pana astazi, 23 august 2018, in cauza aflata pe rolul Sectiei parchetelor militare avand ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei din Bucuresti, numarul plangerilor penale inregistrate a ajuns la 651, fiind efectuate in continuare activitati privind identificarea persoanelor care au fost implicate in comiterea violentelor”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

Joi, la Parchetul General a fost audiat seful Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, cel care a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protest.

Tot joi, deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala impotriva jandarmilor.

Procurorii militari au deschis un dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva, abuz in serviciu si neglijenta in serviciu in legatura cu modul in care au intervenit jandarmii in timpul protestului din 10 august.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1