Parchetul General preia dosarul privind tragedia din Retezat

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Parchetul General a preluat ancheta care are ca obiect moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat.

“In cursul zilei de astazi, 25 aprilie 2017, la Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, s-a inregistrat dosarul penal avand ca avand ca obiect moartea a doi copii in urma avalansei din Muntii Retezat.

Cauza a fost preluata de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg, avand in vedere complexitatea actelor de urmarire penala. Cercetarile in cauza se efectueaza sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, se arata intr-un comunicat al PICCJ transmis marti AGERPRES.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. florina

    O prostie.Inseamna ca pentru orice sport extrem se deschide posibilitatea de a fi gasita o culpa.Inseamna ca parintii gimnastilor profesionisti minori pot sa fie cercetati pentru rele tratamente aplicare minorilor,iar despre parasutism si planorism ce sa mai vorbim.Adica nu ai voie pana la 18 ani sa conduci masina dar poti sa pilotezi la 16.Devine penal,nu?Ce sa mai vorbim de escaladari,curse,etc.Mai urmeaza sa se deschida dosare ca ai inotat in lac si nu ai avut vesta de salvare.Unde sa te antrenezi ca alpinist daca nu in locuri care prezinta pericol sau te antrenezi langa bloc,unde nu esti in pericol si pe urma ai pretentii sa escaladezi altitudini de peste 7 000 de metrii,in siguranta.Pai in Elvetia si in Franta anual pe partii mor sute de persoane,nu am auzit ca cineva sa fi fost acuzat sau sa se interzica accesul pe partiile respective.Nici Sumy din cate stiu nu purta casca cand s-a nenorocit.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2