septembrie 17, 2021

Parfumuri si obiecte vestimentare confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Activitatile politistilor specializati in investigarea criminalitatii economice pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale au continuat. Actiunea organizata joi, 15 februarie a avut ca scop verificarea corectitudinii inregistrarilor pe aparatele electronice de marcat fiscale, verificarea provenientei marfurilor, depistarea produselor contrafacute, conform IPJ Maramures.

Astfel, intr-o singura zi s-au efectuat controale la 13 societati comerciale si persoane fizice care au ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare si nealimentare. In urma verificarilor efectuate au fost constatate 14 infractiuni la Legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice. In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Totodata au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, valoarea amenzilor aplicate fiind de 7.000 de lei. De asemenea au fost confiscate 67 seturi parfum, mai multe kg de legume fructe si obiecte vestimentare, a caror valoare a fost estimata la 10.000 lei, iar de la una dintre unitatile economice verificate a fost ridicata suma de 1.300 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2