Parlamentarii romani au pornit spre Norvegia. Acestia vor sa faca lumina in cazul Bodnariu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bodnariuDelegatia parlamentarilor romani a pornit marti, 19 ianuarie, spre Norvegia ca sa faca lumina in cazul Bodnariu. Acestia spera sa se lamureasca de ce autoritatile norvegiene i-au separat pe cei cinci copii de parintii lor, daca a fost vorba de un abuz de putere sau parintii chiar au actionat gresit.

“Astazi pornim spre Norvegia, in cautarea adevarului in cazurile familiilor de romani carora le-au fost luati copiii de catre Barnervernet. Au fost, si inca mai sunt, pareri pro si contra acestei deplasari a delegatiei de parlamentari. Vreau sa va asigur ca voi face totul, din postura de conducator al delegatiei si vicepresedinte al Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii, pentru a reprezenta cat mai bine cetatenii romani aflati in strainatate”, a anuntat Mircea Dolha, coordonatorul delegatiei, pe pagina sa de socializare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. grig

  Dolha e un dobitoc. Nu faci tu legea intr-o tara straina care te a acceptat. E ca si cum in ograda mea ar face regulile vecinul Petru. Nu-ti convine, mars acasa dar daca vrei sa mananci cozonac apoi respecta legislatia tarii gazda. Cat poate fi de tampit Dolha asta sa creada ca statul norvegian si-ar lua pe cap cheltuieli suplimentara asa pur si simplu. E clar ca tatal e bataus si aplica “bataia rupta din rai!” Acolo nu merge,k sunt civilizati iar copilul e mai important ca parintele. Asa ca bani f…….degeaba!

  Reply
  1. doru

   ai tarate in cap??? da nu au zis ca merg sa vorbeasca cu familiile sa vada despre ce e vorba si copii sa fie ori repatriati ori dati in grija rudelor dar dupa creierul tau e mai bine sa fie dati spre adoptie internationala fara ca sa-si mai poata vedea parintii adevrati.
   Cat de imbecil poti fi! Te manifesti ca un gunoi de om. Ce inima haina poti avea. Vai si amar de copiii tai ori de nevasta dar ma indoiesc ca ai avea asa ceva. Tu nu ai vazut bai desteptule ca au facut mars de strada in alte tari pentru ca Norvegia sa le returneze copii inapoi parintilor biologici. Copii au fost rapiti pe motiv de indoctrinare religioasa.
   Te-ai gandit ba desteptule ca pentru copii poate fi un soc sa fie luati si dusi intr-un loc strain. Ba desteptule ai uitat ca si tu ai fost copil?!?!?
   Omenii se duc sa verifice despre ce este vorba concret si foarte bine fac daca ai fi fost victima ba desteptule ai fi plans cu lacrimi de crocodil ca sa se intereseze cineva de tine.

   Reply
   1. Attila

    No ho! Dupa ce te potolesti din invective, ia aminte la cate prostii debitezi, doar pentru ca cineva spune cat de inutila e deplasarea parlamentarilor romani in Norvegia. Sa iti punctez ineptiile, spuse desigur dintr-un cap fara tarate (nici macar) si dintr-o inima nehaina (ce bate romaneste ca un mars de strada):
    – ba chiar au zis ca vor sa vorbeasca cu familiile. Doar ca unii au spus ca nu vor sa stea de vorba cu onor parlamantarii romani.
    – copiii nu pot fi repatriati, caci sunt si cetateni norvegieni. Familia Bodnariu a facut demersurile pentru dobandirea cetateniei romane doar dupa ce copiii au fost luati de protectia copilului din Norvegia, crezand ca asa vor avea sanse sa ii ia inapoi. Calcul gresit si prostesc, ca si comentariul tau.
    – nu s- a inceput niciun proces de adoptie, doar niste looseri ca tine sustin si cred asta.
    – motivul luarii copiilor a fost violenta, nu indoctrinarea religioasa. La acest moment nici macar Gadea nu mai sutine aberatia debitata cu aplomb prostesc de tine. Mai informeaza-te inainte de a scrie!
    – “oamenii”, cum le zici tu parlamentarilor se duc degeaba si asta se va vedea cand vor veni. Iar grig, caruia i-ai raspuns ca un mitocan ce esti, are dreptate in privinta lui Dolha.

    Reply
 2. doru

  Bravo Dolha. Asta nu mai e politica ci dovada de omenie si faptul ca romanilor de pasa de alti romani

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2