Parlamentarii vor sa interzica pacanelele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe motiv ca s-au inmultit prea mult, mai multi parlamentarii social-democrati au initiat o lege care interzice jocurile electronice in salile de cartier. Parlamentarii Puterii vor sa interzica aparatele slot-machine in salile de jocuri si sa le mute numai in sediile Loteriei Nationale si in sase cazinouri, scrie evz.ro.

Mai mult de 100 de parlamentari, din PSD si UNPR, au depus la Parlament o propunere legislativa in urma careia jocurile de noroc tip slot-machine, cunoscute popular drept “pacanele”, vor fi sub controlul Ministerului de Finante.

Lumea jocurilor de noroc acuza ca viitoarea lege este o nationalizare facuta in beneficiul Loteriei Nationale, din care vor avea de castigat si austriecii de la Novomatic, partenerii de afaceri ai companiei de stat. In realitate, insa, masura poate impiedica evaziunea fiscala, intens practicata de salile de jocuri, scrie Evenimentul zilei.

In momentul de fata, in urma parteneriatului care se deruleaza intre Loterie si firma Novomatic, partea romana castiga un venit proportional de cel putin 75 de milioane pe an, fara sa investeasca vreun ban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2