Partidul National Liberal, filiala Maramures are un feedback de peste 40%, din partea populatiei

PNL

Partidul National Liberal, filiala Maramures are un feedback de peste 40%, din partea populatiei, cel putin asa arata sondajele comandate de liberali. Informatia a fost furnizata astazi de Cristian Niculescu Tagarlas, vicepresedinte PNL Maramures in cadrul unei conferinte de presa, care s-a desfasurat la sediul partidului.

“Din sondaje a reiesit ca votul politic pentru PNL in Maramures este de peste 40%”, a anuntat vicepresedintele.

De precizat ar fi faptul ca liberalii mai au la dispozitie doar o luna pentru a finaliza listele candidatilor la primariile din judet, dar si pe cele ale viitorilor consilieri locali. Astfel ca, in ultima perioada reprezentantii birourilor permanente au facut mai multe deplasari in teritoriu pentru a sta la masa discutiilor cu cei interesati.

Av. Cristian Niculescu Tagarlas, vicepresedinte PNL Maramures: “Filiala PNL Maramures se afla in plina activitate de organizare deoarece statutul Partidului National Liberal ne obliga sa avem candidati la primarii, sa pregatim listele de consilieri locali si judeteni. In acest sens, fiecare organizatie aferenta unui UAT trebuie sa convoace comitetul de coordonare locala pentru desemnarea candidatului la Primarie. Avem si o data limita, data de catre structura centrala, respectiv ziua de 15 martie, pentru a desemna acesti candidate pe care trebuie sa-i pregatim pt lupta ce va urma la alegerile locale. Sunt extrem de optimist deoarece partidul este foarte bine organizat. Sunt foarte multi membrii care vin catre PNL. In curand o sa avem discutii si pentru cine va fi candidatul la Primaria Baia Mare, dar si pentru Consiliul Judetean Maramures. Ne dorim sa realizam o precampanie si o campanie buna, echilibrata, cu proiecte bune pentru comunitate.”

Despre modul in care se face selectia, Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, dar si secretar de stat in cadrul Cancelariei Prim Ministrului a punctat faptul ca se analizeaza fiecare propunere in parte, iar la final se alege solutia cea mai buna.

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures: “Noi analizam propunerile pentru fiecare UAT in parte si vom opta pentru ceea ce este mai bun. Suntem interesati ca toate comunitatile locale sa fie foarte bine reprezentate ca sa putem sa promovam proiectele dorite la nivelul judetului Maramures”.

Calin Bota, presedintele organizatiei baimarene, dar si secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene a vorbit despre cele zece apeluri de proiecte lansate ieri din care doua ii vizeaza in mod direct pe romanii plecati in diaspora, dar si pe copiii acestora. Nu au fost uitati studentii, dar nici elevii care fac si ei parte din acest calup de apeluri, cu diferite programe cum ar fi “Masa calda” sau “After school”. Bota a pomenit si de faptul ca 15.000 de familii vor primi de la stat primul trusou. De aceasta facilitatea vor putea beneficia doar acele tinere mamici, care au posibilitati financiare scazute.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1