Party: La Moustache sarbatoreste doi ani de distractie si super petreceri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

adi mihaila the hitman, dj lucian barbulescu, zu party, la moustache 3Sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 22.00, La Moustache te invita sa sarbatoresti doi ani de distractie si prietenie sub semnul mustatii. Organizatorii evenimentului au mentionat faptul ca toti cei prezenti vor avea parte de o noapte inedita alaturi de invitatii speciali Sllash&Doppe, respectiv gazdele obisnuite ale pub-ului Alexio, Mikey si Stereoclap.

“Acum doi ani a aparut ideea. Desi mai existau cluburi in oras, tinerii isi doreau ceva iesit din tiparele existente, un ceva capabil sa le ofere alte conditii de manifestare, specifice varstei si trendurilor in voga. Odata conceptul conturat, demersul mai trebuia branduit si personalizat. S-au vehiculat cateva denumiri posibile care sa fie conforme cu spiritul noului pub. Apoi ideea a explodat, raspunsul fiind chiar la masa discutiilor”, a declarat administratorul pub-ului.

Daca vrei sa petreci o seara de neuitat, intr-o ambianta trendy si lipsita de inhibitii la Baia Mare, solutia potrivita poate fi doar una singura, pub-ul LA MOUSTACHE.

„Pub-ul „La Moustache” defineste personalitatea unui om sociabil si popular, capabil sa dea oricui senzatia ca e bine venit, intr-un loc in care poate face orice pana la limita bunului simt”, a mentionat un client fidel al serilor de distractie.

“Ce a continuat se stie, seri inedite de clubbing, DJ celebri care au mixat debordant, muzica exloziva si de calitate, mii de tineri care si-au descatusat energiile varstei intr-o ambianta prieteneasca, evenimente si manifestari care au conturat identitatea noului local”, a punctat cel care reprezinta sufletul pub-ului baimarean.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2