Patinaj artistic: Fosta partenera a americanului John Coughlin, il acuza de agresiuni sexuale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fosta partenera a patinatorului artistic american John Coughlin, care s-a sinucis in luna ianuarie, a dezvaluit ca acesta a agresat-o sexual timp de doi ani, informeaza AFP, titrat de Agerpres.

„Sunt dezolata, dar John a facut sa sufere cel putin zece persoane intre care si eu”, a scris Bridget Namiotka intr-un comentariu publicat pe Facebook pentru sustinerea familiei lui John Coughlin.

„El m-a agresat sexual timp de doi ani. O persoana nevinovata nu se sinucide”, a adaugat el.

Mesajul de sustinere a fost sters ulterior, iar Bridget Namiotka (29 ani) a publicat un mesaj pentru a reitera acuzatiile sale: „Ganditi-va la toate femeile pe care le-a facut sa sufere. Avansuri cu caracter sexual, acest lucru exista, mi s-a intamplat si mie si altor persoane”, a explicat ea. Bridget Namiotka a fost partenera lui Coughlin intre 2004 si 2007 pe cand avea intre 14 si 17 ani. Coughlin, care s-a sinucis la varsta de 33 de ani, a fost campion al Statelor Unite la perechi in 2011 alaturi de Caitlin Yankowskas si in 2012 cu Caydee Denney. Devenit antrenor si consultant TV la finalul unei cariere sportive de inalta performanta, el fusese suspendat cu titlu provizoriu in decembrie 2018 de catre Federatia americana de specialitate, precum si de Centrul american pentru un sport sigur (Safesport) pentru fapte a caror natura nu fusese precizata. Aceasta suspendare fusese prelungita pana la noi ordine, cu doua zile inainte de moartea sa si cu o saptamana inaintea Campionatelor SUA 2019.

Safesport este entitatea independenta responsabila in Statele Unite cu anchetarea acuzatiilor de abuz, de hartuire si alte violente sexuale in sport.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole