Patronul Facebook face campanie, dar nu pentru a fi ales

Reclame home 1
Reclame home 1

Tanarul fondatorul al Facebook, Mark Zuckerberg, a inceput un tur al Statelor Unite pentru a aflar care sunt ”sperantele si problemele” americanilor. Demersul duce cu gandul la o campanie electorala, dar el neaga ca ar aspira la vreun mandat, scrie luni AFP, informeaza AGERPRES.

Mark Zuckerberg, care are 33 de ani si conduce cea mai mare retea sociala din lume, cu o avere estimata la aproape 62 de miliarde dolari, a publicat recent imagini din calatoria sa in Rhode Island si Maine sau in compania sotiei sale, Priscila, alimentand speculatiile cu privire la o posibila candidatura a sa la prezidentiale.

”Scopul meu in acest an este de a vizita fiecare stat (federat) in care nu am petrecut timp, pentru a ma informa in legatura cu sperantele si problemele oamenilor si pentru a afla ce cred ei despre munca si comunitatile lor”, a scris Zuckerberg duminica pe pagina sa de Facebook.

”Unii se intreaba daca obiectivul pe care mi l-am fixat inseamna ca voi candida la un mandat electoral. Nu stiu”, a spus el, explicand ca vrea sa inteleaga cum sa-si foloseasca cel mai bine averea, pe care a directionat-o partial in scopuri filantropice.

In postarea de duminica, Mark Zuckerberg spune ca a intalnit fosti dependenti de droguri, tineri infractori incarcerati sau responsabili ai unor comunitati defavorizate. Din aceste intalniri, spune el, aflat ca ”relatiile noastre ne modeleaza mai mult decat ne gandim” si ca retelele sociale — online sau nu — sunt importante.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole