Patru baze sportive, preluate de Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pista atletism teren baia mareDupa nenumarate hotarari de Consiliu si promisiuni venite chiar din partea unor ministri, municipalitatea baimareana a preluat patru din bazele sportivele aflate in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului.

Cel putin asa reiese din hotararea adoptata marti, 14 aprilie, de catre consilierii locali baimareni. In aceasta se arata ca „se transmite unele imobile din domeniul public al Statului Roman si din administrarea Ministerului Tineretului si Sportului prin – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures respectiv prin Clubul Sportiv Municipal Baia Mare, in domeniul public al Municipiului Baia Mare si in administrarea Consiliului Local al Municipului Baia Mare”.

Este vorba despre Sala Polivalenta “Lascar Pana”, terenul de atletism, strandul municipal si caminul de gimnastica.

Pentru a putea intra in administrarea Primariei, au mai trebuit facute cateva demersuri de natura tehnica, precum intabulare si masuratori topografice.

Celelalte baze raman in continuare in posesia Ministerului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene kake, chiar nu-mi dau seama daca e bine sau rau. la o prima vedere e fenomenal dar daca acestea nu produc macar „pe zero” nu faci decit sa ni le bagi pe git. beleaua e ca – in ritmu asta – o sa atingem fundul sacului mult mai repede decit iti imaginezi.

  Reply
 2. gigi

  pretene dilau eu as propune altceva. Tot ii scoate din Horea si Craica primasul pe minoritarii aia discriminati da n-are unde-i duce. Pai locul e genial. Aproape e ASSOC cu potol gratuit, bazinu de inot pentru baia saptamanala, sala de sport pentru nunti si petreceri romales, piata Salajanca pt scurmat printre gunoaie, Muntele Sionului pt pocainta periodica si cateva zeci de blocuri de unde se poate ciordi. Hai dom Catalin ca se poate, un ditamai cort de circ si niste bude in aer liber si e gata modelu european de integrare.

  Reply
  1. dilau

   prietene gigi, propunerea ta nu e rea dar sa mai asteptam o idee. hotelul sport si sediul dtsm inca n-au trecut la primarie.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole