Patru canguri pitici, noua atracţie a grădinii zoologice din Caracas

Reclame home 1
Reclame home 1

Patru canguri pitici, dintre care doi albinoşi, vor deveni noua atracţie a celei mai mari grădini zoologice din Venezuela, iar un oficial de rang înalt speră ca animalele nou-venite să atragă un număr mai mare de vizitatori, dar şi sosirea unor exemplare din alte specii, informează Reuters, informează AGERPRES.

Cele patru animale, o femelă şi trei masculi, au sosit la Caricuao Zoo din Caracas pe 22 decembrie de la o grădină zoologică din Toledo, Spania, a precizat coordonatorul parcului, Jesus Hidalgo.

Grădinile zoologice şi parcurile naţionale din Venezuela nu au fost ocolite de impactul crizei economice pe termen lung din această ţară, care a făcut ca finanţarea costurilor de îngrijire a animalelor să se realizeze cu dificultate, potrivit angajaţilor grădinii zoologice.

Caricuao este vizitată de circa 22.000 de persoane pe lună şi adăposteşte aproximativ 200 de animale, a precizat Hidalgo.

Coordonatorul parcului a mai precizat că lipsesc multe exemplare din specii de talie mare, in special elefanţi şi girafe, un lucru care speră să se schimbe după sosirea marsupialelor.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole