Patru cărăuși lăsați fără marfa de contrabandă. Incidentul s-a petrecut pe direcția localității Lunca la Tisa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Polițiștii de frontieră sigheteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență. Aceștia au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lunca la Tisa patru persoane care au trecut prin apa râului Tisa transportând în spate mai multe colete voluminoase și se îndreptau spre interiorul țării.

Iulia Stan, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea persoanelor, însă acestea nu s-au supus somațiilor legale prin voce, au abandonat coletele și s-au întors pe teritoriul statului vecin. În cel mai scurt timp, au fost informate despre eveniment și autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a cazului. În zona respectivă, au fost descoperite opt colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.000 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană.”

Țigările, în valoare de 93.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *