Patru cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina în cooperare cu lucrători ai Poliției Orașului Vicovu de Sus, au depistat și reținut patru cetățeni din Bangladesh care nu-și justificau prezența în zona de frontieră.

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune în cooperare cu Poliția Orașului Vicovu de Sus, pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, polițiștii de frontieră au observat patru persoane de origine afro-asiatică, care se deplasau pe jos, pe raza comunei Brodina. Oamenii legii i-au interceptat și reținut pe cetăţenii străini. Deoarece nu-și justificau prezența în zonă de frontieră au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor. Din verificărilor preliminare s-a stabilit că cei patru bărbați sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca în continuare să fie luate măsurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1