Patru consilieri locali baimareni si-au dat demisia

PNL

semnatura 2Nici nu s-a format bine noul Consiliu Local ca apar deja bine primele demisii, iar numarul lor nu este unul mic.

Astfel, patru consilieri locali au ales sa renunte la mandat.

Este vorba despre Florin Tataru (PSD), Gabriela Hofer, Dorel Muresan si Vasile Deac, toti de la Coalitia pentru Baia Mare.

Vom reveni cu amanunte.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Farfuridi

  Oooops!
  Nu se mai aranjeaza cartile (cu Chereches in arest) asa cum s-au facut inainte ca acesta sa fac obiectul dosarului penal cu privare preventiva de libertate.
  Interesele d-nei Ho -fer(-it-o Dumnezeu),ale d-lui De-ac-(ul si barosul ,de coada-l tine prostul) sau ale
  lui DOREL!!! zis si Mury nu mai sunt viabile ???
  I-a sa ne spuna fiecre motivele retragerii
  Ca doar noi i-am ales si i-am trimis sa ne reprezinte interesele in CL (n-ai sa vezi).
  Asa cum au batut din gura sca ei vor face si vor drege inainte de campanie si au pozat fotogenic alturi de ,,supremul””si de neinlocuitul lor ,,conducator” sa faca bine sa ne spuna si de ce au renuntat a pune in aplicare si ase zbate(sic) pt. orasul si cetatenii care au avut incredere in ei!
  Ce este acest CL o stana fara caini …intra si iese fiecare cum vrea.
  Hai mesterilor ,la raport fata in fata cu electoratul
  Urgent!
  Mai putin …Tataru Florin (traiti dom’ DERUTAT) care nu se face sa fie consilier local …
  prea mare panta de la deputatie la ….primarie consilier …ca daca era primar asa cum a vrut poate nu pleca.
  Dar nu se poate,ca nu are lipici la admiratorele sexa-septa si octogenare ,de panselute de pe bancute.
  Deci el nu ma intere….
  Astia ,cu afacerile facute cu ajutorul mesterului de la Gherla (temporar locat) …
  Pe astia vreau sa-i aud DE CE plecati ,tradatorilor?!
  Sau e mai bine sa va retrageti in zona gri unde va place si unde matrapalzacuriel voastre nu sunt sub lupa publica?
  Deci vrem EXPLICATII?
  Unde vreti si prin ce canale de comunicare doriti sa ni le transmiteti.
  Frumos ar fi fata in fata cu noi…dar n-veti voi aceasta demnitate.
  Lingai tradatori si interesati.

  Textul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare(…sic!)

  Reply
 2. Iugas

  Ce mi se pare ciudat este faptul ca cei 3 consilieri locali ai Coalitiei, toti valori locale fara echivoc, au facut parte din Comisia pentru activitati economico-financiare. Sunt gata banii orasului?
  Sau poate fac loc pentru altii de pe lista Coalitiei? Se vad deputati sau senatori? Au tradat si schimba barca? Vine DNA?

  Reply
 3. Dumitru G.

  Gogosi electorale :

  Gabriela Hofer, economist: ,,Este un moment important pentru mine. Ce m-a determinat să pornesc pe acest drum? Este o întrebare simplă. Îmi depun candidatura pentru funcția de consilier local pentru că simt că pot să ajut cetățenii municipiului Baia Mare, așa cum am demonstrat acest lucru și până în prezent. Împreună cu primarul Cătălin Cherecheș avem oportunitatea de a fi alături de oameni, de băimăreni. Lucru pe care l-am făcut zi de zi indiferent de culoarea politică sau funcția pe care am deținut-o. Am făcut lucruri firești, am oferit un sprijin tuturor celor care au avut nevoie. Creșe, grădinițe, locuri de joacă, proiecte importante pentru Baia Mare s-au transformat în realitate. Nu cred că este o cursă, ci mai degrabă o oportunitate de a arăta că ne pasă. Ne pasă de cei care ne acordă votul și nu numai. De toți oamenii acestui oraș pentru că numai împreună, noi, Administrația Publică Locală, și cetățenii, facem o echipă de neînvins. Nu regret nicio decizie luată până în momentul de față chiar dacă, uneori, acest lucru m-a costat foarte mult. Voi rămâne mereu deschisă și gata să îmi ofer serviciile în interesul comunității. Sunt băimăreancă și mă mândresc cu acest lucru. La fel îmi doresc să simtă generațiile care vin din urma noastră, iar acest lucru se poate doar prin proiectele și programul pe care îl are pe termen lung Coaliția pentru Baia Mare. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și promit că mă voi strădui să îi reprezint cu mândrie pe băimăreni, indiferent de situație”

  Vasile Deac, inginer : „Coaliția pentru Baia Mare consider că este o entitate civică menită să sprijine interesul cetățeanului, al băimărenilor și maramureșenilor. M-am decis să candidez din partea acestei coaliții considerând faptul că pot să aduc un aport în acest sens bazându-mă pe experiența mea de câțiva ani, lucrând cu oamenii și în sprijinul oamenilor. Tocmai din acest motiv am luat această decizie, să mă alătur echipei lui Cătălin Cherecheș și să mă implic și mai mult în viața comunității. Mai mult, municipiul Baia Mare înseamnă pentru mine locul unde m-am realizat, unde m-am consacrat, unde am reușit să îmi creez și să-mi fac un viitor mie și copiilor mei și îmi doresc acum să vin și în sprijinul cetățenilor din Baia Mare”

  Dorel Mureșan,subinginer : „Coaliția pentru Baia Mare este nucleu care va declanșa unirea tuturor eforturilor ca municipiul Baia Mare să devină Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Candidez din partea acestei entități cu hotărârea fermă de a mă implica activ în amplificarea dezvoltării orașului nostru la nivel național și european”.

  Orice comentariu este de prisos !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1