Patru focuri de arma la frontiera verde. Carausii au reusit sa scape

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un echipaj al politiei de frontiera din Brodina a observat, pe directia localitatii Straja, judetul Suceava, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, patru colete voluminoase.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: Imediat, colegii nostri au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, dar in momentul in care au observat echipajul politiei de frontiera, acestea au abandonat coletele si au fugit in directii diferite. Pentru retinerea persoanelor, care nu s-au supus somatiilor legale prin voce, lucratorii nostri au tras patru focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au oprit si s-au dispersat in localitatea Straja.”

Imediat politistii de frontiera au informat autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea si cercetarea zonei. Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.573 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Valoarea lor se ridica la suma de 132.704 lei. Marfa de contrabanda a fost confiscate.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cauza se efectueaza cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2