septembrie 19, 2021

Patru incendii si un accident de circulatie pentru lucratorii de la ISU Maramures, in 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au intervenit la cinci situatii de urgenta, patru incendii si un accident de circulatie.

Detasamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus instalatia electrica a autoturismului si diverse mase plastice.

La Borsa, pompierii garzii de interventie au lichidat un incendiu ce a cuprins acoperisul unei case. A ars circa 75 % din acoperisul din lemn al casei. De asemena s-au deteriorat peretii si diverse obiecte electrocasnice.

Pompierii sigheteni au avut parte de doua incendii. Unul de vegetatie uscata si inca unul la un autoturism. Focul a distrus circa 5 metri patrati de vegetatie, iar in cazul autoturismului s-a distrus instalatia electrica.

Pichetul de Pompieri Targu Lapus a intervenit in localitatea Cernesti la un accident rutier in urma caruia au rezultat patru victime. Acestea au fost transportate la spitalul din Baia Mare cu ajutorul autospecialei de transport victime multiple din cadrul Detasamentului Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2